Λύσεις εάν έχετε χάσει 1 ή περισσότερα δόντια

Λύση με εμφύτευμα δοντιού εάν χάσατε ένα δόντι

Τα τελευταία χρόνια το κόστος της θεραπείας και οι τιμές των οδοντικών εμφυτευμάτων έχει γίνει προσιτό. Ωστόσο, στο διαδίκτυο υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εκτιμήσεων κόστους και συγκρίσεων τιμών, καθιστώντας δύσκολο να προσδιοριστεί εάν η προσφορά που έχετε αφορά σε οδοντιατρική φροντίδα υψηλής ποιότητας αντιστοιχεί σε λογικό κόστος. Εάν σκέφτεστε να βάλετε εμφυτεύματα δοντιών για ιατρικούς ή αισθητικούς λόγους, τότε αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μια γενική εικόνα του τι πρέπει να γνωρίζετε όσον αφορά το κόστος εμφυτευμάτων, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Τα ασφαλή, υψηλής ποιότητας οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν μόνιμη λύση που έχει όμως σημαντικό κόστος. Η τελική τιμή εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εάν μια διαφημιζόμενη τιμή ή προσφορά φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, συνήθως υπάρχουν επιπλέον παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε εάν μια τιμή για ένα οδοντικό εμφύτευμα είναι λογική, θα περιγράψουμε εν συντομία τι εμπλέκεται στη διαδικασία και θα αναλύσουμε τους παράγοντες που συμβάλλουν στο κόστος.

Έχετε χάσει Μόνο Ένα Δόντι;​

Το εμφύτευμα είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα απώλειας δοντιού.

Η καλύτερη επιλογή είναι η αποκατάσταση με ένα εμφύτευμα.

Η απώλεια ενός δοντιού, ακόμα και εάν είναι σε περιοχή που δεν φαίνεται, έχει αρνητικές συνέπειες στην υγεία του στόματος.

Εάν σας λείπει μόνο ένα δόντι η καλύτερη λύση για την αντικατάστασή του είναι το οδοντικό εμφύτευμα.

Το εμφύτευμα αποτελεί την «βάση» πάνω στην οποία τοποθετείται μια στεφάνη(θήκη) που αντικαθιστά αισθητικά και λειτουργικά το φυσικό δόντι. Η στεφάνη έχει το σχήμα και το χρώμα του φυσικού δοντιού και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά. Με την λύση του εμφυτεύματος δεν επηρεάζεται η υγεία των γειτονικών δοντιών.

Συνέπειες της Έλλειψης ενός Δοντιού →

Σας λείπουν Πολλά Δόντια;​

Τα εμφυτεύματα δοντιών έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι της γέφυρας.

Μια γέφυρα στηριγμένη σε εμφυτεύματα είναι η καλύτερη επιλογή.

Στην περίπτωση που σας λείπουν περισσότερα από ένα δόντια, η σωστή επιλογή είναι η αντικατάστασή τους με γέφυρα που στηρίζεται σε εμφυτεύματα.

Η γέφυρα σε εμφυτεύματα είναι μια μόνιμη λύση και έχει όλα τα πλεονεκτήματα των εμφυτευμάτων όπως η διατήρηση της υγείας του οστού και των γειτονικών δοντιών. Ταυτόχρονα η λειτουργία και η αισθητική της γέφυρας φτάνουν στα επίπεδα των φυσικών δοντιών.

Συνέπειες της Έλλειψης ενός Δοντιού​

Οι συνέπειες της απώλειας ενός δοντιού περιλαμβάνουν την ατροφία των ούλων και του οστού.

Επιδράσεις στο οστό και στα ούλα.

Όταν χαθεί ένα δόντι διαταράσσεται η σχέση δοντιού με το οστό. Επειδή τα ούλα και το οστό δεν δέχονται τις λειτουργικές δυνάμεις – εξαιτίας της έλλειψης του δοντιού – το οστό και τα ούλα της περιοχής αρχίζουν να ατροφούν. Η απορρόφηση αυτή επηρεάζει αρνητικά τα γειτονικά δόντια που μπορεί να χαθούν. Επίσης, τα δόντια της άλλης γνάθου αρχίζουν να προχωρούν προς το κενό.

Έλλειψη Πολλών Δοντιών – Επίδραση στην εμφάνιση του προσώπου​

Η μέθοδος All-on-4 επιτρέπει την άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο σε μια μόνο ημέρα.

Τα δόντια που λείπουν και το οστό που συρρικνώνεται προκαλούν αλλαγές. Το πρόσωπο μπορεί να φαίνεται γερασμένο και ρυτιδωμένο, τα μάγουλα και τα χείλη τείνουν να γίνονται κοίλα και χαλαρά αφού δεν υποστηρίζονται πλέον εσωτερικά. Κάθε ένα δόντι έχει το ρόλο του, τόσο σε λειτουργικό επίπεδο όσο και σε αισθητική εμφάνιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και η εξειδικευμένη ομάδα οδοντιάτρων μας θα σας προτείνει λύσεις για να αποκτήσετε άμεσα ένα υπέροχο χαμόγελο.

Δείτε επίσης τι συμβαίνει στην περίπτωση που έχετε χάσει όλα σας τα δόντια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact Form--EL
Επικοινωνήστε μαζί μας