Δόντια σε μία ημέρα – All-on-4®

Δόντια σε μία ημέρα – All-on-4®

Σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα σε μια μέρα – All-on-4®

All-on-4 Dental Implants. Πλήρες οδοντικό τόξο με 4 ειδικά εμφυτεύματα για όσους έχασαν όλα τους δόντια.

Αποκτήστε Δόντια σε Μια Ημέρα με σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα, χάρη στη μέθοδο All-on-4.

Η αποκατάσταση της Ολικής Απώλειας των Δοντιών με χρήση Οδοντικών Εμφυτευμάτων αποτελεί λύση για ασθενείς που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια ή πρόκειται να τα χάσουν σύντομα, εξασφαλίζοντας άμεσα ολική οδοντοστοιχία μέσα σε μια μέρα.

Η μέθοδος All-on-4® έχει αναπτυχθεί εδώ και δύο δεκαετίες από τον συνεργάτη της κλινικής μας Paulo Malo και επιτρέπει την αποκατάσταση με την τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων τιτανίου σε κάθε γνάθο, μέσω μιας γρήγορης και ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Τοποθετώντας τα οπίσθια εμφυτεύματα με κλίση, αξιοποιείται το διαθέσιμο οστό των γνάθων και γίνεται δυνατή η αποκατάσταση σε ασθενείς με ελάχιστο οστό δίχως την ανάγκη οστικών μοσχευμάτων.

Με την μέθοδο αυτή είναι δυνατή η τοποθέτηση μιας ακίνητης-σταθερής προσθετικής εργασίας, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική, άμεσα την ημέρα του χειρουργείου.

Δόντια σε μια μέρα, με άμεση φόρτιση All-on 4​

Η μέθοδος All-on-4 επιτρέπει την άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο σε μια μόνο ημέρα.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουμε αποκαταστήσει εκατοντάδες περιπτώσεις Ολικής Απώλειας δοντιών, με τη χρήση του πρωτοκόλου All-on-4®. Πολλοί ασθενείς μας χρησιμοποιούσαν οδοντοστοιχίες για δεκαετίες αλλά λόγω της μεγάλης απορρόφησης του οστού των γνάθων, δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν πλέον.

Πολλοί από αυτούς είχαν ενημερωθεί ότι λόγω της μεγάλης ατροφίας του οστού των γνάθων ή προβλημάτων γενικότερης υγείας δεν ήταν δυνατή η αποκατάσταση με εμφυτεύματα. Στην κλινική μας πράξη πολύ λίγους ασθενείς δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πως και εσείς μπορείτε να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων All-on 4.

Δόντια σε μια μέρα σε συνεργασία με τον δημιουργό του All-on-4® Dr Paulo Malo

Ο δημιουργός του All-on-4, Dr Paulo Malo, συνεργάζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα με την Κλινική μας.

Η έμπειρη κλινική μας ομάδα χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες & ασφαλείς μεθόδους της εμφυτευματολογίας, προκειμένου να σας παράσχει τη δυνατότητα απόκτησης δοντιών σε μια μέρα. Στις περιπτώσεις που το οστό των γνάθων επαρκεί χρησιμοποιούμε τα κλασσικά παράλληλα εμφυτεύματα σε συνδυασμό με αναγεννητικές τεχνικές

Αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα με τον δημιουργό της μεθόδου All-on-4® Dr Paulo Malo.

Η αποκλειστική συνεργασία & εκπαίδευση μας με τον δημιουργό της μεθόδου All-on-4® Dr Paulo Malo, μας έδωσε νέες διεξόδους για περιπτώσεις απορροφημένου οστού. Με τη μέθοδο All-on-4® τοποθετείται ακίνητη προσθετική εργασία εντός 24 ωρών με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων και μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας από τις κλασσικές προσεγγίσεις.

Η ADVANCED IMPLANT CLINICS είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου κλινικών MALO DENTAL International – η μοναδική οδοντιατρική κλινική στην Ελλάδα.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία τοποθέτησης εμφυτευμάτων του πρωτοκόλλου All-On-4®.

Η διαδικασία για να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα με την μέθοδο All-on-4®

YouTube video

Βήμα 1 – Προαιρετική τηλεφωνική ή μέσω τηλεδιάσκεψης αρχική ενημέρωση

Πριν από την εξέταση σας από την Εξειδικευμένη Οδοντιατρική μας ομάδα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία μας και τις επιλογές που συνήθως υπάρχουν για την Ολική Στοματική Αποκατάσταση. Μπορούμε να σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό ή ακόμη και να σας φέρουμε σε επαφή με ασθενείς μας όπου μπορούν να σας μεταφέρουν την προσωπική τους εμπειρία.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς χρέωση και μπορεί να προγραμματιστεί τηλεφωνικά στο 210 8945111 ή online.

Διάρκεια Ενημέρωσης: 30 λεπτά.

Βήμα 2 – Συμβουλευτικό Ραντεβού με Εξειδικευμένο Οδοντίατρο

Προγραμματίζουμε ραντεβού με Εξειδικευμένο Οδοντίατρο – μέλος της ιατρικής μας ομάδας.

Θα γίνει πλήρης κλινικός έλεγχος και θα αναλύσουμε όλες τις πιθανές επιλογές για την περίπτωσή σας. Εάν η κατάσταση του στόματός σας δεν αφορά ολική αποκατάσταση θα σας κατευθύνει το κατάλληλο εξειδικευμένο μέλος της ομάδα μας.

Διάρκεια Συμβουλευτικού Ραντεβού: 30-60 λεπτά

Κόστος: 30€.

Βήμα 3 – Ακτινολογική Εξέταση των γνάθων

Για την ολοκλήρωση της διάγνωσης και το ψηφιακό σχεδιασμό της θεραπείας σας απαιτείται ειδικού τύπου Οδοντιατρική Αξονική Τομογραφία των γνάθων.

Με την εξέταση αυτή αναλύεται η ανατομία της άνω και κάτω γνάθου και γίνεται ο σχεδιασμός της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων με ασφάλεια και προβλεψιμότητα.

Η εξέταση μπορεί να γίνει χωρίς ραντεβού εντός ολίγων λεπτών στο ακτινολογικό μας κέντρο.

Χρόνος εξέτασης: 10 λεπτά

Κόστος: 90€.

Βήμα 4 – Σχέδιο Θεραπείας All On 4

Εξειδικευμένη Οδοντιατρική μας ομάδα, αφού αξιολογήσει την γενικότερη υγεία σας, την κλινική σας κατάσταση και την ακτινολογική σας εξέταση, θα είναι σε θέση να σας παρέχει γραπτό σχέδιο θεραπείας όπου περιλαμβάνονται όλα τα στάδια καθώς και το συνολικό εξατομικευμένο κόστος για να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα στην άνω ή κάτω γνάθο ή και στις δυο μαζί.

Χρόνος: Λίγες ώρες μετά την λήψη της ακτινολογικής εξέτασης.

Κόστος: Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του Συμβουλευτικού Ραντεβού.

Σχετικά με το τελικό κόστος διαβάστε τους παράγοντες που το καθορίζουν στο άρθρο: Κόστος και τιμές εμφυτευμάτων.

Βήμα 5 – Προ-εγχειρητικές Διαδικασίες

Μόλις αποφασίσετε ότι ήρθε η στιγμή να αποκαταστήσετε το χαμόγελο, την μάσηση & την ομιλία σας θα χρειαστεί να πάρουμε ειδικές φωτογραφίες, μετρήσεις και ενδοστοματικά αποτυπώματα για να κατασκευάσουμε την ακίνητη-σταθερή προσθετική σας εργασία.

Βήμα 6 – Ημέρα Χειρουργείου Εμφυτευμάτων Πρωτόκολλο All-On-4®

Είναι η ημέρα όπου εκτελείται το σύνολο της θεραπείας. Γίνονται όλες οι εξαγωγές που τυχόν απαιτούνται, ο καθαρισμός οποιασδήποτε παθολογίας της περιοχής και η διαμόρφωση του οστού για την τοποθέτηση των ειδικών εμφυτευμάτων του πρωτοκόλλου All-On-4®.

H ακίνητη προσθετική εργασία, πού έχει ήδη κατασκευαστεί, ρυθμίζεται και προσαρμόζεται στα εμφυτεύματα. Μεσολαβεί εργαστηριακό στάδιο 4-5 ωρών όπου ο ασθενής είναι ελεύθερος ή παραμένει στην ιδιωτική αίθουσα αναμονής.

Η τοποθέτηση της προσθετικής εργασίας γίνεται το απόγευμα ή την επόμενη ημέρα εάν ο ασθενής έχει κουραστεί. Με την άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων, ο ασθενής δεν μένει χωρίς δόντια ούτε μία ημέρα και δεν αναγκάζεται να κάνει χρήση έστω και για λίγο κινητών εργασιών με ενοχλητικά μασελάκια.

Επόμενη Ημέρα

Την επόμενη ημέρα ελέγχεται ξανά και ρυθμίζεται η προσθετική εργασία. Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία, η προσθετική εργασία είναι ήδη σταθερά τοποθετημένη στα εμφυτεύματα, ελέγχεται η λειτουργία, η αισθητική και ο τρόπος καθαρισμού της περιοχής.

Μετά το Χειρουργείο Εμφυτευμάτων

Τις πρώτες ημέρες μετά την χειρουργική διαδικασία αναμένουμε οίδημα στην και ήπια ενόχληση στην περιοχή. Σας συνταγογραφούμε ειδική αγωγή, πολλοί ασθενείς μας δεν νιώθουν καν την ανάγκη για λήψη παυσίπονου.

Στοματική Υγιεινή και Δίαιτα

Τα νέα σας δόντια είναι ακίνητα-σταθερά, ακολουθείτε την αντίστοιχη διαδικασία στοματικής υγιεινής με τα φυσικά δόντια.

Ενώ οι ασθενείς μας νιώθουν τα δόντια τους άμεσα σταθερά και λειτουργικά, είναι σημαντικό για την αρχική περίοδο να προτιμούμε μαλακή τροφή (ψάρι, ζυμαρικά, αυγά κλπ.) ώστε να μην ασκούνται υπερβολικές δυνάμεις κατά την μάσηση.

Επόμενα ραντεβού για έλεγχο και παρακολούθηση της στοματικής υγιεινής σε 10 ημέρες, 2 μήνες και 4 μήνες μετά το χειρουργείο.

Βήμα 7 – Τελική Προσθετική Εργασία

Μέσα στους πρώτους 6 μήνες έχει προχωρήσει η βιολογική διαδικασία της οστεοενσωμάτωσης των εμφυτευμάτων ενώ παράλληλα σταθεροποιείται το οστό των γνάθων και τα ούλα της περιοχής στις τελικές τους διαστάσεις.

Η αρχική ακίνητη προσθετική εργασία με τα προσωρινά δόντια σας είναι κατασκευασμένη με ειδικά υλικά και προδιαγραφές ώστε να μην επηρεάζει την αρχική επούλωση.

Η τελική προσθετική εργασία (το κόστος της συμπεριλαμβάνεται στη συνολική τιμή του πρωτοκόλλου All-On-4®) γίνεται πάνω σε ειδικό σκελετό τιτανίου που παράγεται εξατομικευμένα για κάθε ασθενή με εξελιγμένες εργαστηριακές τεχνικές (NobelProcera®) – με προδιαγραφές για ισόβια χρήση και για όλους τους τύπους τροφής.

Η τελική Ακίνητη Προσθετική εργασία αποκαθιστά πλήρως τις Αισθητικές και Λειτουργικές απαιτήσεις των ασθενών μας.

Πλεονεκτήματα Αυθεντικού Πρωτοκόλλου All-On-4® έναντι των Αφαιρούμενων Οδοντοστοιχιών.

Πλεονεκτήματα All-On-4® Αφαιρούμενες Οδοντοστοιχίες
Οστό γνάθου Συμβάλλει διατήρηση των διαστάσεων των οστών των γνάθων. Ατροφία της γνάθου (απώλεια των οστών) με την πάροδο του χρόνου.
Στήριξη Η Προσθετική εργασία είναι Ακίνητη Γέφυρα. Σταθεροποιείται στη γνάθο όπως τα φυσικά δόντια. Κάθεται στα ούλα. Μπορεί να ολισθήσει, προκαλώντας αμηχανία και ταλαιπωρία.
Αίσθηση Ίδια αίσθηση με τα φυσικά δόντια. Στην άνω γνάθο ο ουρανίσκος καλύπτεται από την οδοντοστοιχία. Απαιτείται χρόνος για να τη συνηθίσετε. Στην κάτω γνάθο η γλώσσα μετακινεί την οδοντοστοιχία.
Διάρκεια Εφόρου ζωής. Συνήθως διαρκεί 7 έως 15 χρόνια.
Φροντίδα Βούρτσισμα και νήμα όπως με τα φυσικά δόντια. Πρέπει να αφαιρεθούν για καθαρισμό.
Εμφάνιση Όπως η φυσική σας εμφάνιση. Υποστηρίζει σωστά τα μάγουλα και τα χείλη σας. Μπορεί να είναι εμφανείς εάν χαλαρώσουν, προκαλώντας συναίσθημα ντροπής και άγχος. Σταδιακή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου λόγω της ατροφίας του οστού.
Ομιλία Συμβάλλει διατήρηση των διαστάσεων των οστών των γνάθων. Ατροφία της γνάθου (απώλεια των οστών) με την πάροδο του χρόνου.
Φαγητό Κανένας περιορισμός. Τρώτε ότι θέλετε. Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη μάσηση και να αποφεύγετε σκληρά ή κολλώδη τρόφιμα.
Επέμβαση Απαιτείται χειρουργική επέμβαση που γίνεται σε μια μέρα. Δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση.

Τα πλεονεκτήματα των εμφυτευμάτων και της προσθετικής εργασίας της αυθεντικής μεθόδου All-on-4 σε σχέση με τις κανονικές οδοντοστοιχίες (μασέλες) περιλαμβάνουν:

Συντήρηση οστών

Τα οδοντικά εμφυτεύματα της μεθόδου All-On-4 βοηθούν στη διατήρηση του οστού της γνάθου. Αντίθετα, οι οδοντοστοιχίες μπορούν να επιταχύνουν αυτήν την απώλεια οστού λόγω της πίεσης που ασκείται στα ούλα και στην γνάθο.

Άνεση

Με την τεχνική All-On-4 τα νέα τεχνητά δόντια στηρίζονται σε εμφυτεύματα και όχι στους ιστούς των ούλων, οπότε δεν ολισθαίνουν ή πληγώνουν την στοματική κοιλότητα.

Καλύτερη διατροφή

Τα εμφυτεύματα All-On-4 είναι αρκετά ισχυρά για να αντέχουν στις πιέσεις που ασκούνται κατά τη μάσηση, επιτρέποντάς σας να έχετε μια πιο υγιεινή και ποικίλη διατροφή. Οι χρήστες οδοντοστοιχιών πρέπει να αποφύγουν κάποιες τροφές που είναι δύσκολο ή σχεδόν αδύνατο να καταναλώσουν επειδή είναι πολύ σκληρές ή τραγανές και θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στην οδοντοστοιχία και τα ούλα τους.

Βελτιωμένη αυτοπεποίθηση

Τα τεχνητά δόντια που στηρίζονται σε εμφυτεύματα δεν μετακινούνται όταν τρώτε ή μιλάτε, οπότε μπορείτε να νιώθετε άνετα στο κοινωνικό περιβάλλον σας, χωρίς να αγχώνεστε ότι θα μετακινηθούν από τη θέση τους.

Βελτιωμένη εμφάνιση

Η απώλεια δοντιών και οστών στη γνάθο επηρεάζει τη μορφολογία του προσώπου και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από ό, τι στην πραγματικότητα. Η προσθετική εργασία που χρησιμοποιείται στην αυθεντική μέθοδο All-on-4 είναι κατασκευασμένη για να αντικαταστήσει το ύψος που χάθηκε μεταξύ της άνω και κάτω γνάθου και να υποστηρίξει σωστά τα μάγουλα και τα χείλη σας.

Δεν απαιτούνται συγκολλητικές ουσίες

Τα δόντια θα στερεωθούν μόνιμα στα οδοντικά εμφυτεύματα, σε αντίθεση με τις αφαιρούμενες οδοντοστοιχίες (μασέλες) που συνήθως απαιτούν την χρήση συγκολλητικών ουσιών.

Ποιο είναι το κόστος τοποθέτησης εμφυτευμάτων All-On-4®;​

Το κόστος μιας διαδικασίας All-On-4® ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή. Προσφέρουμε στο πρώτο σας ραντεβού μια συνολική αξιολόγηση της κατάστασης σας προκειμένου να έχετε πλήρη γνώση για το συνολικό τελικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων και των τυχών εξαγωγών που απαιτούνται καθώς και όλων ακίνητων προσθετικών εργασιών (γεφυρών) που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του πρωτοκόλλου. Να επισημάνουμε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί επειδή αρκετοί οδοντίατροι δεν συμπεριλαμβάνουν στο κόστος της προσφοράς την τελική προσθετική εργασία, χρησιμοποιούν απλού τύπου εμφυτεύματα ή προσθετική εργασία χωρίς τον ειδικό σκελετό τιτανίου.

Εάν είστε στην επαρχία ή το εξωτερικό μπορείτε να μας στείλετε τα αρχεία της αξονικής σας για να σας παρέχουμε μια αρχική δωρεάν εκτίμηση εάν είστε κατάλληλος υποψήφιος για την αποκατάσταση με το πρωτόκολλο All-On-4®.

Για να γνωρίζετε πως καθορίζεται το κόστος και να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις διαβάστε τον οδηγό μας για τις τιμές των εμφυτευμάτων. Στην Advanced Implant Clinics η συνέπειά μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας  με λογικό κόστος οδήγησε στη μεγάλη αναγνωρισιμότητα της Κλινικής μας στην ελληνική αγορά ως μια κορυφαία επιλογή για την διαδικασία All-On-4®.

Στην πρώτη σας επίσκεψη ρωτήστε μας για τις επιλογές χρηματοδότησης που σας προσφέρουμε για να κάνετε προσιτές πληρωμές, με πιστωτική και άτοκες δόσεις ή άλλες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στην Κλινική μας στη Γλυφάδα στην Αθήνα και να συζητήσουμε τις επιλογές που ταιριάζουν στα οικονομικά σας και τις ανάγκες σας, προκειμένου να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα και να σας χαρίσουμε ένα όμορφο, λαμπερό χαμόγελο για το υπόλοιπο της ζωής σας χωρίς να αγχώνεστε για τις τιμές!

Γιατί να μας επιλέξετε για τη θεραπεία All On 4;​

Είναι απλό:

  • Είμαστε πρωτοπόροι στην διαδικασία All-On-4® στην Ελλάδα.
  • Δεν είναι τυχαίο που ο δημιουργός της μεθόδου All On 4, Dr Paulo Malo, επέλεξε την Advanced Implant Clinics ως την μοναδική Κλινική στην Ελλάδα για αποκλειστική συνεργασία.
  • Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες όπως ειδικούς ψηφιακούς σαρωτές στόματος και χειρουργικό λογισμικό για την μελέτη και εικονική προσομοίωση του χειρουργείου σας, 3D εκτυπωτές για την παραγωγή ειδικών χειρουργικών οδηγών που αυξάνουν την ασφάλεια και ακρίβεια στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων σας και απόλυτα αξιόπιστες μεθόδους παραγωγής των προσθετικών σας εργασιών με τεχνολογία CAD/CAM.
  • Η τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία των εξειδικευμένων οδοντιάτρων μας στην Ολική Στοματική Αποκατάσταση με το πρωτόκολλο All-On-4® εγγυάται το άριστο για εσάς αποτέλεσμα.

All-on-4® - Συχνές Ερωτήσεις

Πόσα ραντεβού χρειάζονται για την ολοκλήρωση του All-On-4® πρωτοκόλλου;

Ραντεβού Ανάλυσης

Πραγματοποιείται μια αναγνωριστική συνάντηση για την εκτίμηση της στοματικής σας υγείας και την καταγραφή των αναγκών σας.
Από μια αξονική ειδικού τύπου 3D CT Scan

  • Διαμορφώνουμε το σχέδιο θεραπείας
  • Σας παρουσιάζουμε την θέση των εμφυτευμάτων στη γνάθο σας

Ραντεβού Αποκατάστασης

Η χειρουργική διαδικασία μας ολοκληρώνεται σε μία μέρα και οι ασθενείς μας φεύγουν με σταθερά δόντια. Γίνονται τα εξής:

  • Εξαγωγές δοντιών, όταν απαιτείται
  • Χειρουργική τοποθέτηση
  • Προσαρμογή και τοποθέτηση της προσθετικής εργασίας

Ραντεβού Συντήρησης

Σε όλες μας τις θεραπείες απαιτούνται  περιοδικοί επανέλεγχοι της  κατάστασης του στόματος σας.

Γιατί για την χειρουργική μέθοδο All-On-4® δεν απαιτείται μεταμόσχευση οστού;

Με την παραδοσιακή οδοντιατρική, όταν τοποθετούμε εμφυτεύματα και τα διπλανά δόντια είναι υγιή, πολλές φορές είναι απαραίτητη η μεταμόσχευση οστού ώστε να δημιουργηθεί η σωστή ανατομία του οστού και να είναι προσαρμοσμένη με την ανατομία των παρακείμενων δοντιών.

Τοποθετώντας τα δύο οπίσθια εμφυτεύματα με κλίση 45ο, αξιοποιείται η χρήσιμη ανατομία των γνάθων και  καθίσταται δυνατή η τοποθέτηση σταθερών δοντιών σε ασθενείς με ελάχιστο οστό δίχως την ανάγκη οστικών μοσχευμάτων. Το αποτέλεσμα είναι μια ακίνητη-σταθερή προσθετική εργασία, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική και τοποθετείται άμεσα την ημέρα του χειρουργείου.

Μου έχουν πει ότι δεν έχω αρκετό οστό για τοποθέτηση εμφυτευμάτων, υπάρχει απλή λύση;

Το 90% των ασθενών που μας επισκέπτονται μας λένε ότι δεν είναι κατάλληλοι ασθενείς για την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων.

Με την παραδοσιακή (κλασσική) μέθοδο τοποθέτησης εμφυτευμάτων απαιτούνται πολύπλοκες επεμβάσεις όπως ανύψωση ιγμορείου, οστικά μοσχεύματα και 6-12 μήνες περίοδος επούλωσης, με όχι σταθερά ποσοστά επιτυχίας.

Στην Advanced Implant Clinics  τα ειδικού τύπου εμφυτεύματα που χρησιμοποιούμε και η τυποποιημένη χειρουργική και προσθετική διαδικασία  επιτρέπει, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, την άμεση εμφύτευση και λειτουργία με σταθερά-ακίνητα δόντια.

Μου έχουν πει ότι μετά από 6-12 μήνες από την χειρουργική τοποθέτηση θα έχω μόνιμα δόντια. Πως είναι δυνατόν να έχω δόντια σε 1 μέρα;

Στην κλινική μας εφαρμόζουμε τεχνικές άμεσης εμφύτευσης & φόρτισης όπου οι τυχόν εξαγωγές, χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων καθώς και η προσθετική εργασία πραγματοποιούνται σε μία μέρα.

Με τις παραδοσιακές (κλασσικές) μεθόδους εμφύτευσης δοντιών  πρέπει πρώτα να περάσει η περίοδος επούλωσης 6 έως 12 μηνών (εάν απαιτούνται και οστικά μοσχεύματα) και μετά τοποθετείται η προσθετική εργασία. Κατά τη διάρκεια της επούλωσης ο ασθενής φοράει συνήθως κινητή οδοντοστοιχία.

Το πρωτόκολλο All-On-4® είναι απόλυτα τεκμηριωμένο εδώ και 20 χρόνια, όταν συνδυάζεται η εκπαιδευμένη ομάδα με το σωστό τύπο εμφυτευμάτων τα ποσοστά επιτυχίας είναι αντίστοιχα ή μεγαλύτερα από τις παραδοσιακές προσεγγίσεις.

Γιατί δεν χρησιμοποιούν όλοι οι οδοντίατροι τη διαδικασία All-on-4;

Η μέθοδος  All-On-4® έχει αναπτυχθεί από τον Δρ. Paulo Malo εδώ και 25 χρόνια και διαρκώς εξελίσσεται. Για να μπορέσει να προσφερθεί ως λύση απαιτεί εξειδικευμένη εκπαίδευση και τεχνογνωσία σε πολλά επίπεδα.

  • Ο χειρουργός εμφυτευμάτων αντιμετωπίζει εξαιρετικά ατροφικές γνάθους σε συνδυασμό με υπολείμματα υπαρχόντων δοντιών ή κύστεων. Η περιοχή τοποθέτησης των ειδικών εμφυτευμάτων είναι διαφορετική από την συνήθη. απαιτείται ευρεία εμπειρία στην χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων (διεθνώς παραδεκτή καμπύλη εκμάθησης άνω των 2000 απλών περιπτώσεων εμφύτευσης). Η βιβλιογραφία της τεχνικής (μελέτες άνω των 18 ετών) αφορά τα ειδικά σχεδιασμένα εμφυτεύματα NobelSpeedy® της Nobel Biocare® που απαιτούν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις στην χρήση τους. Εάν δεν τοποθετηθούν τα ειδικά εμφυτεύματα της μεθόδου τότε η θεραπεία είναι «τύπου» All-On-4® που δεν διαθέτει καμία βιβλιογραφική τεκμηρίωση και παραπλανητικά «βαφτίζεται» All-on-4.
  • Η προσθετική αποκατάσταση αφορά Ολική Στοματική Αποκατάσταση που έχει τις πλέον πολύπλοκες απαιτήσεις τόσο στο σχεδιασμό της σύγκλησης (τον τρόπο που τα δόντια έρχονται σε επαφή και λειτουργούν) όσο και στην εφαρμογή-σύνδεση με τα εμφυτεύματα πάνω στα οποία στηρίζεται. Ο εξειδικευμένος Οδοντίατρος – Προσθετολόγος μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της θεραπείας All-On-4®.
  • Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο που συμμετέχει στην κατασκευή των ακίνητων προσθετικών εργασιών που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του πρωτοκόλλου All-On-4® έχει ειδική πιστοποίηση και τεχνογνωσία στην μέθοδο. Ο σκελετός της τελικής ακίνητης προσθετικής εργασίας είναι κατασκευασμένος από ενιαίο τμήμα τιτανίου (NobelProcera® titanium framework) που παράγεται με βιομηχανικού επιπέδου εξοπλισμό αποκλειστικά στις ΗΠΑ.

Για να έχουμε τα βιβλιογραφικά ποσοστά επιτυχίας απαιτείται ο απόλυτος έλεγχος όλων των ανωτέρω σημείων. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για τεχνική All-On-4® αλλά για καλές, τις περισσότερες φορές, προθέσεις που όμως δεν επαρκούν για να έχουμε τεκμηριωμένα, προβλέψιμα και μόνιμα αποτελέσματα.

Η συνεργασία μας με το παγκόσμιο δίκτυο της MALO Dental International μας προσφέρει την εξειδικευμένη πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις στην Ολική Στοματική αποκατάσταση. Δεν είναι τυχαίο, ότι η Advanced Implant Clinics είναι η μοναδική Οδοντιατρική Κλινική στην Ελλάδα που έχει αποκλειστική συνεργασία με τον δημιουργό της μεθόδου All-On-4 τον Dr Paulo Malo.

Είναι επώδυνη διαδικασία και πόσο διαρκεί ο πόνος στο All-on-4;

Η χειρουργική επέμβαση All-on-4 είναι σχεδόν ανώδυνη. Με τη λήξη επιρροής της αναισθησίας, ο ασθενής θα βιώσει λίγο πρήξιμο και πόνο που θα διαρκέσει μερικές ημέρες. Πολλοί ασθενείς επιστρέφουν στην κανονική τους ρουτίνα (εργασία κ.λπ.) 1-2 ημέρες μετά την επέμβαση. Αυτός ο χρόνος δεν απαιτείται λόγω του πόνου, αλλά επειδή πρέπει να προσαρμοστούν στην παρουσία των νέων δοντιών τους, καθώς μπορεί να επηρεάσει ελαφρώς την ομιλία τους.

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσω απρόοπτα προβλήματα;

Η ιατρική μας ομάδα έχει αντιμετωπίσει συνδυαστικά χιλιάδες ασθενείς λόγω της ευρείας εμπειρίας μας και της σωστής επεξεργασίας των δεδομένων, σοβαρά προβλήματα είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβούν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε εδώ για εσάς. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε δίπλα σας για να σας καθησυχάσουμε.

Η υγεία σας και η ευημερία σας αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα για εμάς. Για αυτό και έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους ασθενείς.

Η προχωρημένη ηλικία ή επιβαρυμένη υγεία αποτελούν αντένδειξη για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων;

Η υγεία είναι περισσότερο καθοριστικός παράγοντας από την ηλικία. Αν είστε αρκετά υγιείς για να κάνετε μία εξαγωγή δοντιού, ίσως είστε αρκετά υγιείς για να λάβετε οδοντικά εμφυτεύματα. Η θεραπεία με εμφύτευμα μπορεί να μην συνιστάται για ασθενείς που πάσχουν από κάποιες χρόνιες ασθένειες. Μια εξέταση από έναν από τους οδοντιάτρους της ομάδας μας, μαζί με μια ανασκόπηση του οδοντιατρικού και ιατρικού ιστορικού σας, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια διαδικασία εμφύτευσης. Οι περισσότεροι ασθενείς πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας με τα οδοντικά εμφυτεύματα του πρωτοκόλλου All-on-4;

Δημοσιευμένες μελέτες δείχνουν ότι τα οδοντικά εμφυτεύματα All-on-4 έχουν ποσοστό επιτυχίας που ξεπερνά το 97%. Είναι πολύ σημαντικό να επισκέπτεστε τον οδοντίατρο σας μετά την τοποθέτηση για να διατηρείτε την περιοχή γύρω από τα εμφυτεύματα καθαρή ώστε να παραμένουν τα ούλα σας υγιή. Επίσης, το κάπνισμα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την μακροχρόνια επιτυχία όλων των οδοντικών εμφυτευμάτων. Αν δεν μπορείτε να κόψετε το τσιγάρο, τουλάχιστον προσπαθήστε να το ελαττώσετε.

Για την επιτυχία της τοποθέτησης εμφυτευμάτων All On 4 χρησιμοποιούμε εμφυτεύματα πιστοποιημένων εταιρειών όπως η Nobel BioCare, εταιρία ηγέτιδα στην παραγωγή και κατασκευή εμφυτευμάτων, με εξειδίκευση για περισσότερα από 40 χρόνια στην αντιμετώπιση του προβλήματος της απώλειας των δοντιών.

Με το συνδυασμό εξειδικευμένης χειρουργικής και προσθετικής ομάδας, εξειδικευμένου οδοντοτεχνικού εργαστηρίου και συγχρόνων υλικών αποκατάστασης εγγυούμαστε την επιτυχία των εμφυτευμάτων σας.

Έρχεστε στην Advanced Implant Clinics και φεύγετε την ίδια μέρα με σταθερά όμορφα δόντια και ένα υπέροχο χαμόγελο, αποκαθιστώντας την στοματική υγιεινή σας και την εμφάνιση του προσώπου σας.

Σε τι διαφέρει η αποκατάσταση με οδοντικά εμφυτεύματα με το πρωτόκολλο All-On-4® από τις ολικές κινητές οδοντοστοιχίες (μασέλες);

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο αποκατάστασης με οδοντικά εμφυτεύματα  με τη μέθοδο All-On-4® περιλαμβάνει ένα μόνιμο σταθερό σύνολο δοντιών που φαίνεται και λειτουργεί όπως φυσικά δόντια. Η μέθοδος All-on-4®:

  • Είναι σταθερά, ακίνητα δόντια που βουρτσίζονται και καθαρίζονται όπως τα φυσικά δόντια.
  • Δεν χρειάζεται να τα αφαιρέσετε τη νύχτα ή για καθαρισμό, όπως συμβαίνει με τις μασέλες.
  • Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κόλλες.
  • Είναι άνετα επειδή δεν πιέζουν τα ούλα σας.
  • Σας επιτρέπουν να τρώτε ζεστό και κρύο φαγητό, και δεν αλλοιώνουν τη γεύση.
  • Σας επιτρέπουν να δαγκώνετε με αυξημένη δύναμη (έως και 70% περισσότερο), ώστε να μπορείτε να τρώτε ξανά όλα τα αγαπημένα σας τρόφιμα.
  • Αποτρέπουν την οστική απορρόφηση. Η παρουσία των εμφυτευμάτων στη γνάθο διεγείρει το οστό, αποτρέποντας έτσι την περαιτέρω ατροφία του.
  • Η ακίνητη προσθετική εργασία που τοποθετείτε πάνω στα ειδικά εμφυτεύματα έχει ίδια εμφάνιση με τα φυσικά δόντια, κανείς δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά.
  • Επαναφέρουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας αφού υποστηρίζουν αρμονικά τα χείλη και τα μάγουλά σας.

Σε τι διαφέρει το πρωτόκολλο ολικής στοματικής αποκατάστασης με τα ειδικά οδοντικά εμφυτεύματα της μεθόδου All-on-4® από τα άλλα εμφυτεύματα;

Η τεχνική οδοντικών εμφυτευμάτων All-on-4® χρησιμοποιεί μόνο τέσσερα, ειδικού τύπου, εμφυτεύματα ανά τόξο, ενώ με τα παραδοσιακά εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 5 οδοντικά εμφυτεύματα στην κάτω γνάθο ή τουλάχιστον 6 εμφυτεύματα στην άνω γνάθο, τις περισσότερες φορές σε συνδυασμό με οστικά μοσχεύματα. Τα οπίσθια εμφυτεύματα της διαδικασίας All-on-4® τοποθετούνται υπό γωνία, η οποία επιτρέπει να αποφύγουμε την περιοχή των ιγμορείων στην άνω γνάθο και άλλα ζωτικά στοιχεία στην κάτω γνάθο. Με την ειδική αυτή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων της μεθόδου All-on-4® δεν απαιτεί μεταμόσχευση οστού (μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει 6 μήνες ή περισσότερο) για τους περισσότερους ασθενείς, κάτι που συχνά απαιτείται στις άλλες, παραδοσιακές, διαδικασίες εμφύτευσης. Τα ειδικά εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την εξελιγμένη χειρουργική τεχνική που αξιοποιεί σταθερές περιοχές των γνάθων, μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε άμεσα τα εμφυτεύματα για να στηρίξουμε ακίνητη προσθετική εργασία. Η δυνατότητα άμεσης φόρτισης των οδοντικών εμφυτευμάτων στην μέθοδο All-on-4® εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και σας απαλλάσσει από ταλαιπωρία, με ποσοστό επιτυχίας ίσο ή καλύτερο από τα παραδοσιακά πρωτόκολλα εμφυτευμάτων.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για Οδοντικά Εμφυτεύματα All-on-4;

Ο ιδανικός υποψήφιος για τη διαδικασία οδοντικών εμφυτευμάτων All-on-4 είναι οποιοσδήποτε φορά οδοντοστοιχίες ή που θα χρειαστεί οδοντοστοιχίες στο μέλλον. Η ηλικία δεν έχει σημασία, αλλά οι υποψήφιοι οδοντικών εμφυτευμάτων πρέπει να είναι σε καλή υγεία, λόγω ότι δεν ενδείκνυται σε κάποιους ασθενείς με χρόνιες σοβαρές παθήσεις. Οι μη καπνιστές και τα άτομα με καλή υγεία είναι οι καλύτεροι υποψήφιοι.

Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές απεικόνισης 3D (Cone Beam Dental Scan) για να εκτιμήσουμε εξειδικευμένα ποιες επιλογές θεραπείας θα είναι κατάλληλες για εσάς. Χρησιμοποιώντας την τρισδιάστατη εικόνα της γνάθου σας, αξιολογούμε την μορφολογία, την ποιότητα και τις ακριβείς διαστάσεις των οστών. Σχεδόν το 95% των ασθενών, με ή χωρίς δόντια, είναι υποψήφιοι για τη διαδικασία All-on-4. Πραγματοποιούμε επίσης εικονική χειρουργική επέμβαση πριν να είστε στην οδοντιατρική καρέκλα – που σημαίνει ότι θα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματά σας πριν από τη χειρουργική επέμβαση και κάθε προ-προγραμματισμένο βήμα θα εκτελεστεί με τη μέγιστη ακρίβεια.

Πως θα ξέρω αν πρέπει να επιλέξω All-On-4 ή άλλη διαδικασία εμφυτευμάτων;

Άλλες πιο παραδοσιακές θεραπείες μπορεί μερικές φορές να είναι επίσης μια βιώσιμη επιλογή για την περίπτωσή σας. Σε άλλες περιπτώσεις, το All-On-4 είναι μια καλύτερη επιλογή θεραπείας. Όταν έλθετε στην Κλινική μας, στην πρώτη επίσκεψη σας, αξιολογούμε την κατάστασή σας και κάνουμε μια προσαρμοσμένη διάγνωση για να δούμε ποια επιλογή/μέθοδος είναι η καλύτερη θεραπεία για εσάς.

Πού θα κατασκευαστούν τα νέα τεχνητά δόντια μου;

Στην Κλινική μας τα νέα σας δόντια θα κατασκευαστούν από πιστοποιημένους επαγγελματίες τεχνικού εργαστηρίου, με εμπειρία στην κατασκευή οδοντοστοιχιών All-On-4. Κάποια στάδια της προσθετικής κατασκευής (όπως ο ειδικός σκελετός τιτανίου) γίνονται σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ. Εξασφαλίζουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, δίνοντάς σας το χρόνο να ελέγξετε τα νέα δόντια σας και να πραγματοποιήσετε αλλαγές όπως απαιτείται.

Μετά την διαδικασία All-On-4 τα δόντια μου θα φαίνονται όπως τα φυσικά;

Απολύτως. Η τεχνική οδοντικών εμφυτευμάτων All-on-4 περιλαμβάνει μόνιμα δόντια που έχουν την εμφάνιση των φυσικών δοντιών και λειτουργούν όπως αυτά. Κανείς δεν θα ξέρει ότι έχετε εμφυτεύματα, εκτός αν του το πείτε.

Γιατί δεν παίρνω τα τελικά, μόνιμα δόντια μου την ημέρα τοποθέτησης των εμφυτευμάτων;

Όπως με κάθε χειρουργική επέμβαση, έτσι και στο All On 4 χρειάζεστε κάποιο χρόνο επούλωσης. Τα ούλα και το οστό των γνάθων καθώς επουλώνονται αλλάζει το τελικό τους σχήμα. Ωστόσο, στην κλινική μας δεν θα σας αφήσουμε χωρίς δόντια!  Ένα προσωρινό σετ ακίνητων – σταθερών δοντιών, το οποίο θα έχει την εμφάνιση των φυσικών δοντιών, θα τοποθετηθεί άμεσα, την ημέρα του χειρουργείου, στα εμφυτεύματά σας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επούλωσης και της ενσωμάτωσης των εμφυτευμάτων τα μόνιμα δόντια σας θα κατασκευαστούν και θα τοποθετηθούν.

Τι γίνεται αν χρειάζομαι εμφυτεύματα μόνο στη μία γνάθο; Τι γίνεται αν κάποια μέρα χρειάζομαι οδοντικά εμφυτεύματα All-on-4 και στην άλλη γνάθο;

Τα εμφυτεύματα All-on-4 μπορούν να τοποθετηθούν είτε στην άνω είτε στην κάτω γνάθο ή και στις δυο μαζί. Στην κλινική μας, στο πρώτο ραντεβού, θα αξιολογήσουμε την περίπτωσή σας και θα σας ενημερώσουμε εάν χρειάζεστε ολική αποκατάσταση δοντιών σε αμφότερες τις γνάθους, μια λύση που παρέχει καλύτερα αποτελέσματα, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και χρήμα. Θα συζητήσουμε μαζί σας για να καθορίσουμε τι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας τόσο από άποψη υγείας όσο και από πλευράς κόστους.

Πως θα καθαρίζω τα εμφυτεύματα μετά την τοποθέτηση;

Όπως καθαρίζετε τα φυσικά δόντια σας, έτσι πρέπει να κάνετε και με τα εμφυτεύματα. Συνιστάται καθημερινό βούρτσισμα και μεσοδόντια βουρτσάκια. Οι οδοντίατροι μας θα σας δώσουν τις οδηγίες για τον καθαρισμό των δοντιών που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Οδοντικά εμφυτεύματα All-on-4: Ελκυστικά και πιο οικονομικά.

Οι παραδοσιακές οδοντικές θεραπείες εμφύτευσης απαιτούν την τοποθέτηση τουλάχιστον 5 ή περισσότερων εμφυτευμάτων ανά τόξο και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απαιτούνται πολύπλοκες, χρονοβόρες και συχνά απρόβλεπτες τεχνικές οστικής ανάπλασης με μοσχεύματα. Και για εκείνους που επιλέγουν να μην κάνουν τίποτα για τα δόντια που έχουν χαθεί ή για να απαλλαγούν από κινητές οδοντοστοιχίες, το κόστος είναι πολύ υψηλότερο, σε πόνο, αμηχανία, προϊόντα καθαρισμού και κόλλας και γενική υγεία.

Όταν υπολογίζετε το κόστος σε ευρώ, χρόνο θεραπείας και προσωπική και συναισθηματική ευεξία, η διαδικασία οδοντικών εμφυτευμάτων με την μέθοδο All-on-4 κατατάσσεται ανώτερη. Εξοικονομεί χρήματα. Εξοικονομεί χρόνο επειδή αποκτάτε σταθερά δόντια σε μια μέρα. Μειώνει το άγχος. Μειώνει τον χρόνο επούλωσης. Και σας απαλλάσσει από το συναισθηματικό στρες που προκαλείται από το να μην αρέσει στους άλλους το πώς φαίνεστε ή αισθάνεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, με τη διαδικασία All-on-4 μπορείτε να τρώτε και να πίνετε πράγματα που δεν θα μπορούσατε ποτέ πριν. Και κανείς να μην αντιληφθεί ότι βάλατε εμφυτεύματα!

Το πρωτόκολλο οδοντικών εμφυτευμάτων All-on-4 συνιστάται σε άτομα που τα δόντια τους έχουν υποστεί σοβαρές φθορές, χωρίς δόντια, σε εκείνους που φορούν οδοντοστοιχίες και σε άτομα που έχουν ανάγκη ολικής αποκατάστασης μιας ή και των δύο γνάθων. Η διαδικασία χρησιμοποιεί μόνο τέσσερα εμφυτεύματα (θυμηθείτε, οι παραδοσιακές διαδικασίες απαιτούν 5-6 ή περισσότερα) και ένα πλήρες σύνολο νέων δοντιών αντικατάστασης που υποστηρίζονται από εμφυτεύματα, τα οποία τοποθετούνται άμεσα την ημέρα του χειρουργείου. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, μειώνει τον χρόνο θεραπείας και σας δίνει πολλούς λόγους να χαμογελάσετε.

Σε αντίθεση με άλλες προσεγγίσεις οδοντικών εμφυτευμάτων, η διαδικασία All-on-4 στην Advanced Implant Clinics μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη για αφαιρούμενες οδοντοστοιχίες. Επειδή απαιτούνται λιγότερα εμφυτεύματα, η διαδικασία είναι ταχύτερη, το κόστος είναι χαμηλότερο και ο χρόνος επούλωσης μειώνεται πολύ. Το All-on-4 είναι μια λιγότερο επεμβατική διαδικασία που θα σας χαρίσει πλήρως λειτουργικά δόντια που συμπεριφέρονται και φαίνονται όπως τα φυσικά.

Με τη διαδικασία οδοντικών εμφυτευμάτων All-on-4 στην Advanced Implant Clinics θα έχετε μέσα σε μια μέρα μόνιμα δόντια και μόνιμο χαμόγελο.

Τι γίνεται με τη μετεγχειρητική διατροφή μου;

Τα νέα δόντια σας θα είναι δυνατά και σταθερά. Τις πρώτες μέρες θα μπορείτε να τρώτε τα περισσότερα τρόφιμα αμέσως, εκτός από πολύ σκληρές τροφές. Για τη περίοδο επούλωσης μπορείτε να φάτε άφοβα οτιδήποτε κόβεται με πιρούνι. Με την τελική προσθετική εργασία, που περιλαμβάνει ειδικό σκελετό τιτανίου, τρώτε ελεύθερα ότι και με τα φυσικά σας δόντια.

Η διαδικασία All-on-4 περιλαμβάνει τοποθέτηση μοσχεύματος οστού;

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, είμαστε σε θέση να τοποθετήσουμε 4 εμφυτεύματα και να αποκαταστήσουμε ένα πλήρες οδοντικό τόξο χωρίς μόσχευμα οστών. Χρησιμοποιούμε τεχνικές καθοδηγούμενες από υπολογιστή, οι οποίες μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε την ακριβή τοποθέτηση κάθε εμφυτεύματος υπό γωνία για να κάνουμε τη μέγιστη δυνατή χρήση του υπάρχοντος οστού, και με τον τρόπο αυτόν αποφεύγεται η τοποθέτηση οστικού μοσχεύματος.

Πόσο διαρκεί η χειρουργική επέμβαση οδοντικών εμφυτευμάτων All-on-4;

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 3 έως 4 ώρες ανά τόξο. Κατά τη διάρκεια υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται σύντομα διαλείμματα εάν απαιτείται.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία All-on-4;

Μετά την αρχική σας επίσκεψη στην Κλινική μας και τις διαγνωστικές διαδικασίες (αξονική τομογραφία, κ.λπ.), τα εμφυτεύματα και τα νέα δόντια σας θα τοποθετηθούν όλα σε ένα ραντεβού, μέσα σε μια μέρα ακόμα και αν χρειάζεστε εξαγωγή δοντιών. Με το All-on-4, φτάνετε στην Κλινική μας με φθαρμένα, ελλείποντα ή χωρίς δόντια και φεύγετε την ίδια μέρα με μια οδοντοστοιχία σταθερών, λειτουργικών δοντιών και ένα όμορφο χαμόγελο που θα ζηλεύουν όλοι.

Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας της διαδικασίας All-on-4;

Οι δημοσιευμένες μελέτες δείχνουν διεθνώς ποσοστό επιτυχίας 98,2% όταν χρησιμοποιείτε την τεχνική All-on-4 στην κάτω γνάθο. Άλλες μελέτες δείχνουν 97-98% επιτυχία στην άνω γνάθο για την ίδια διαδικασία. Εάν βάση της κλινικής και ειδικής ακτινολογικής εξέτασης σας κρίνουμε κατάλληλο και σας προτείνουμε την διαδικασία, η κλινική μας έχει τα ανωτέρω (ιδιαιτέρως υψηλά για ιατρική διαδικασία) ποσοστά επιτυχίας, αφού γίνεται από μια εξειδικευμένη οδοντιατρική ομάδα που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact Form--EL
Επικοινωνήστε μαζί μας