Εμφυτευματολόγος Δρ. Νικόλαος Ράπτης

βιογραφικο

O οδοντίατρος Δρ. Νικόλαος Ράπτης είναι εμφυτευματολόγος στην Οδοντιατρική Κλινική Advanced Implant Clinics στη Γλυφάδα, μέλος της Academy of Dental Implantology UK, της Academy of Osseointegration (Ακαδημίας Οστεοενσωμάτωσης) και πολλών άλλων διεθνών επιστημονικών εταιριών.

Ολοκλήρωσε την προπτυχιακή του εκπαίδευση στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια φοίτησε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα Παθολογίας και Χειρουργικής Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Επίσης, απέκτησε πτυχίο Master of Science in Pain Management (Αντιμετώπιση του πόνου) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Εργάστηκε ως ειδικός εμφυτευματολόγος σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα και σε ιδιωτική κλινική στο Manchester της Αγγλίας. Τα τελευταία χρόνια είναι ο υπεύθυνος του χειρουργικού τμήματος στο Ιατρείο Οδοντικών εμφυτευμάτων Φροντίδα στα Ιωάννινα και στην ADVANCED IMPLANT CLINICS στη Γλυφάδα Αττικής.

O Δρ. Ράπτης ασχολείται με την χειρουργική οδοντικών εμφυτευμάτων χρησιμοποιώντας χειρουργικές τεχνικές άμεσης φόρτισης και 3D ψηφιακό σχεδιασμό.

Εστιάζεται κατά κύριο λόγο στην ολική αποκατάσταση γνάθου χρησιμοποιώντας το All-on-4® πρωτόκολλο.

Scroll to Top

Επικοινωνία

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της ADVANCED IMPLANT CLINICS θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για να απαντήσει στα ερωτήματά σας.