Πως γίνεται η αποκατάσταση με τα οδοντικά εμφυτεύματα;

Η διαδικασία αποκατάστασης με Οδοντικά Εμφυτεύματα έχει εξελιχθεί σε σύντομη και ασφαλή διαδικασία. Συνδυάζοντας την εξειδικευμένη γνώση της ιατρικής μας ομάδας με τα πλέον μελετημένα & ασφαλή συστήματα εμφυτευμάτων έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Τα δόντια που αποκαθίστανται με οδοντικά εμφυτεύματα θα έχουν την εμφάνιση, την αίσθηση και την λειτουργία των φυσικών δοντιών.

Μετά τη συνάντηση με την εξειδικευμένη ομάδα εμφυτευματολογίας της Κλινικής μας και τον καθορισμό του σχεδίου θεραπείας, η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων συνήθως περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

1

Το οδοντικό εμφύτευμα, συνήθως κυλινδρικό ή ριζόμορφο, φτιαγμένο από τιτάνιο, τοποθετείται χειρουργικά στο οστό των γνάθων, εκεί που βρισκόταν οι ρίζες των φυσικών δοντιών.

2
Κατά την διάρκεια της επούλωσης το εμφύτευμα ενσωματώνεται με το οστό και αποτελεί πλέον μια σταθερή βάση για πρόσθετα δόντια. Η διαδικασία της οστεο-ενσωμάτωσης διαρκεί αρκετές εβδομάδες κατά την διάρκεια των οποίων η καθημερινές σας δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά.
3

Καθώς η ενσωμάτωση των εμφυτευμάτων με το οστό προχωρά τοποθετείται στο πάνω τμήμα των οδοντικών εμφυτευμάτων το προσθετικό κολόβωμα το οποίο συνδέει το εμφύτευμα με τα τεχνητά δόντια.

4

Ένα εξατομικευμένο τεχνητό δόντι, μια γέφυρα στηριζόμενη σε εμφυτεύματα ή υβριδικού τύπου προσθετική αποκατάσταση τοποθετείται στα προσθετικά κολοβώματα των εμφυτευμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε επίσης

Λύσεις εάν έχετε χάσει Όλα σας τα Δόντια

Σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα μέσα σε μια μέρα