Δόντια σε μια μέρα με τη μέθοδο All-on-4

All-on-4 Dental Implants. Πλήρες οδοντικό τόξο με 4 ειδικά εμφυτεύματα για όσους έχασαν όλα τους δόντια.

Σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα σε μια μέρα - All-on-4®

Αποκτήστε Δόντια σε Μια Ημέρα με σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα, χάρη στη μέθοδο All-on-4, με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Η αποκατάσταση της Ολικής Απώλειας των Δοντιών με χρήση Οδοντικών Εμφυτευμάτων αποτελεί λύση για ασθενείς που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια ή πρόκειται να τα χάσουν σύντομα, εξασφαλίζοντας άμεσα ολική οδοντοστοιχία μέσα σε μια μέρα.

Η μέθοδος All-on-4® έχει αναπτυχθεί εδώ και δύο δεκαετίες από τον συνεργάτη της κλινικής μας Paulo Malo και επιτρέπει την αποκατάσταση με την τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων τιτανίου σε κάθε γνάθο, μέσω μιας γρήγορης και ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας με την άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Τοποθετώντας τα οπίσθια εμφυτεύματα με κλίση, αξιοποιείται το διαθέσιμο οστό των γνάθων και γίνεται δυνατή η αποκατάσταση σε ασθενείς με ελάχιστο οστό δίχως την ανάγκη οστικών μοσχευμάτων.

Με την μέθοδο αυτή είναι δυνατή η τοποθέτηση μιας ακίνητης-σταθερής προσθετικής εργασίας, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική, άμεσα την ημέρα του χειρουργείου.

Δόντια σε μια μέρα, με άμεση φόρτιση

Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουμε αποκαταστήσει εκατοντάδες περιπτώσεις Ολικής Απώλειας δοντιών, με τη χρήση του πρωτοκόλου All-on-4®. Πολλοί ασθενείς μας χρησιμοποιούσαν οδοντοστοιχίες για δεκαετίες αλλά λόγω της μεγάλης απορρόφησης του οστού των γνάθων, δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν πλέον.

Πολλοί από αυτούς είχαν ενημερωθεί ότι λόγω της μεγάλης ατροφίας του οστού των γνάθων ή προβλημάτων γενικότερης υγείας δεν ήταν δυνατή η αποκατάσταση με εμφυτεύματα. Στην κλινική μας πράξη πολύ λίγους ασθενείς δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πως και εσείς μπορείτε να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Η μέθοδος All-on-4 επιτρέπει την άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο σε μια μόνο ημέρα.
Ο δημιουργός του All-on-4, Dr Paulo Malo, συνεργάζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα με την Κλινική μας.

Η μετάβασή μας στην μέθοδο All-on-4® - Δόντια σε Μία ημέρα

Η έμπειρη κλινική μας ομάδα χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες & ασφαλείς μεθόδους της εμφυτευματολογίας. Στις περιπτώσεις που το οστό των γνάθων επαρκεί χρησιμοποιούμε τα κλασσικά παράλληλα εμφυτεύματα σε συνδυασμό με αναγεννητικές τεχνικές.

Αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα με τον δημιουργό της μεθόδου All-on-4® Dr Paulo Malo.

Η αποκλειστική συνεργασία & εκπαίδευση μας με τον δημιουργό της μεθόδου All-on-4® Dr Paulo Malo, μας έδωσε νέες διεξόδους για περιπτώσεις απορροφημένου οστού. Με τη μέθοδο All-on-4® τοποθετείται ακίνητη προσθετική εργασία εντός 24 ωρών με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων και μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας από τις κλασσικές προσεγγίσεις.

Η ADVANCED IMPLANT CLINICS είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου κλινικών MALO DENTAL International – η μοναδική οδοντιατρική κλινική στην Ελλάδα.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία τοποθέτησης εμφυτευμάτων του πρωτοκόλλου All-On-4®.

Η διαδικασία για να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα με την μέθοδο All-on-4®

Βήμα 1 – Προαιρετική τηλεφωνική ή μέσω τηλεδιάσκεψης αρχική ενημέρωση

Πριν από την εξέταση σας από την Εξειδικευμένη Οδοντιατρική μας ομάδα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία μας και τις επιλογές που συνήθως υπάρχουν για την Ολική Στοματική Αποκατάσταση. Μπορούμε να σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό ή ακόμη και να σας φέρουμε σε επαφή με ασθενείς μας όπου μπορούν να σας μεταφέρουν την προσωπική τους εμπειρία.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς χρέωση και μπορεί να προγραμματιστεί τηλεφωνικά στο 210 8945111 ή online.

Διάρκεια Ενημέρωσης: 30 λεπτά

Βήμα 2 – Συμβουλευτικό Ραντεβού με Εξειδικευμένο Οδοντίατρο

Προγραμματίζουμε ραντεβού με Εξειδικευμένο Οδοντίατρο – μέλος της ιατρικής μας ομάδας.

Θα γίνει πλήρης κλινικός έλεγχος και θα αναλύσουμε όλες τις πιθανές επιλογές για την περίπτωσή σας. Εάν η κατάσταση του στόματός σας δεν αφορά ολική αποκατάσταση θα σας κατευθύνει το κατάλληλο εξειδικευμένο μέλος της ομάδα μας.

Διάρκεια Συμβουλευτικού Ραντεβού: 30-60 λεπτά

Κόστος: 30€

Βήμα 3 – Ακτινολογική Εξέταση των γνάθων

Για την ολοκλήρωση της διάγνωσης και το ψηφιακό σχεδιασμό της θεραπείας σας απαιτείται ειδικού τύπου Οδοντιατρική Αξονική Τομογραφία των γνάθων.

Με την εξέταση αυτή αναλύεται η ανατομία της άνω και κάτω γνάθου και γίνεται ο σχεδιασμός της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων με ασφάλεια και προβλεψιμότητα.

Η εξέταση μπορεί να γίνει χωρίς ραντεβού εντός ολίγων λεπτών στο ακτινολογικό μας κέντρο.

Χρόνος εξέτασης: 10 λεπτά

Κόστος: 90€

Βήμα 4 – Σχέδιο Θεραπείας All On 4

Εξειδικευμένη Οδοντιατρική μας ομάδα, αφού αξιολογήσει την γενικότερη υγεία σας, την κλινική σας κατάσταση και την ακτινολογική σας εξέταση, θα είναι σε θέση να σας παρέχει γραπτό σχέδιο θεραπείας όπου περιλαμβάνονται όλα τα στάδια καθώς και το συνολικό εξατομικευμένο κόστος για να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα στην άνω ή κάτω γνάθο ή και στις δυο μαζί.

Χρόνος: Λίγες ώρες μετά την λήψη της ακτινολογικής εξέτασης.

Κόστος: Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του Συμβουλευτικού Ραντεβού.

Σχετικά με το τελικό κόστος διαβάστε τους παράγοντες που το καθορίζουν στο άρθρο: Κόστος και τιμές εμφυτευμάτων.

Βήμα 5 – Προ-εγχειρητικές Διαδικασίες

Μόλις αποφασίσετε ότι ήρθε η στιγμή να αποκαταστήσετε το χαμόγελο, την μάσηση & την ομιλία σας θα χρειαστεί να πάρουμε ειδικές φωτογραφίες, μετρήσεις και ενδοστοματικά αποτυπώματα για να κατασκευάσουμε την ακίνητη-σταθερή προσθετική σας εργασία.

Βήμα 6 – Ημέρα Χειρουργείου Εμφυτευμάτων Πρωτόκολλο All-On-4®

Είναι η ημέρα όπου εκτελείται το σύνολο της θεραπείας. Γίνονται όλες οι εξαγωγές που τυχόν απαιτούνται, ο καθαρισμός οποιασδήποτε παθολογίας της περιοχής και η διαμόρφωση του οστού για την τοποθέτηση των ειδικών εμφυτευμάτων του πρωτοκόλλου All-On-4®.

H ακίνητη προσθετική εργασία, πού έχει ήδη κατασκευαστεί, ρυθμίζεται και προσαρμόζεται στα εμφυτεύματα. Μεσολαβεί εργαστηριακό στάδιο 4-5 ωρών όπου ο ασθενής είναι ελεύθερος ή παραμένει στην ιδιωτική αίθουσα αναμονής.

Η τοποθέτηση της προσθετικής εργασίας γίνεται το απόγευμα ή την επόμενη ημέρα εάν ο ασθενής έχει κουραστεί. Με την άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων, ο ασθενής δεν μένει χωρίς δόντια ούτε μία ημέρα και δεν αναγκάζεται να κάνει χρήση έστω και για λίγο κινητών εργασιών με ενοχλητικά μασελάκια.

Επόμενη Ημέρα

Την επόμενη ημέρα ελέγχεται ξανά και ρυθμίζεται η προσθετική εργασία. Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία, η προσθετική εργασία είναι ήδη σταθερά τοποθετημένη στα εμφυτεύματα, ελέγχεται η λειτουργία, η αισθητική και ο τρόπος καθαρισμού της περιοχής.

Μετά το Χειρουργείο Εμφυτευμάτων

Τις πρώτες ημέρες μετά την χειρουργική διαδικασία αναμένουμε οίδημα στην και ήπια ενόχληση στην περιοχή. Σας συνταγογραφούμε ειδική αγωγή, πολλοί ασθενείς μας δεν νιώθουν καν την ανάγκη για λήψη παυσίπονου.

Στοματική Υγιεινή και Δίαιτα

Τα νέα σας δόντια είναι ακίνητα-σταθερά, ακολουθείτε την αντίστοιχη διαδικασία στοματικής υγιεινής με τα φυσικά δόντια.

Ενώ οι ασθενείς μας νιώθουν τα δόντια τους άμεσα σταθερά και λειτουργικά, είναι σημαντικό για την αρχική περίοδο να προτιμούμε μαλακή τροφή (ψάρι, ζυμαρικά, αυγά κλπ.) ώστε να μην ασκούνται υπερβολικές δυνάμεις κατά την μάσηση.

Επόμενα ραντεβού για έλεγχο και παρακολούθηση της στοματικής υγιεινής σε 10 ημέρες, 2 μήνες και 4 μήνες μετά το χειρουργείο.

Βήμα 7 – Τελική Προσθετική Εργασία

Μέσα στους πρώτους 6 μήνες έχει προχωρήσει η βιολογική διαδικασία της οστεοενσωμάτωσης των εμφυτευμάτων ενώ παράλληλα σταθεροποιείται το οστό των γνάθων και τα ούλα της περιοχής στις τελικές τους διαστάσεις.

Η αρχική ακίνητη προσθετική εργασία με τα προσωρινά δόντια σας είναι κατασκευασμένη με ειδικά υλικά και προδιαγραφές ώστε να μην επηρεάζει την αρχική επούλωση.

Η τελική προσθετική εργασία (το κόστος της συμπεριλαμβάνεται στη συνολική τιμή του πρωτοκόλλου All-On-4®) γίνεται πάνω σε ειδικό σκελετό τιτανίου που παράγεται εξατομικευμένα για κάθε ασθενή με εξελιγμένες εργαστηριακές τεχνικές (NobelProcera®) – με προδιαγραφές για ισόβια χρήση και για όλους τους τύπους τροφής.

Η τελική Ακίνητη Προσθετική εργασία αποκαθιστά πλήρως τις Αισθητικές και Λειτουργικές απαιτήσεις των ασθενών μας.

Πλεονεκτήματα Αυθεντικού Πρωτοκόλλου All-On-4® έναντι των Αφαιρούμενων Οδοντοστοιχιών.

Πλεονεκτήματα All-On-4® Αφαιρούμενες Οδοντοστοιχίες
Οστό γνάθου Συμβάλλει διατήρηση των διαστάσεων των οστών των γνάθων. Ατροφία της γνάθου (απώλεια των οστών) με την πάροδο του χρόνου.
Στήριξη Η Προσθετική εργασία είναι Ακίνητη Γέφυρα. Σταθεροποιείται στη γνάθο όπως τα φυσικά δόντια. Κάθεται στα ούλα. Μπορεί να ολισθήσει, προκαλώντας αμηχανία και ταλαιπωρία.
Αίσθηση Ίδια αίσθηση με τα φυσικά δόντια. Στην άνω γνάθο ο ουρανίσκος καλύπτεται από την οδοντοστοιχία. Απαιτείται χρόνος για να τη συνηθίσετε. Στην κάτω γνάθο η γλώσσα μετακινεί την οδοντοστοιχία.
Διάρκεια Εφόρου ζωής. Συνήθως διαρκεί 7 έως 15 χρόνια.
Φροντίδα Βούρτσισμα και νήμα όπως με τα φυσικά δόντια. Πρέπει να αφαιρεθούν για καθαρισμό.
Εμφάνιση Όπως η φυσική σας εμφάνιση. Υποστηρίζει σωστά τα μάγουλα και τα χείλη σας. Μπορεί να είναι εμφανείς εάν χαλαρώσουν, προκαλώντας συναίσθημα ντροπής και άγχος. Σταδιακή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου λόγω της ατροφίας του οστού.
Ομιλία Κανένα πρόβλημα. Μπορεί να είναι εμφανείς εάν χαλαρώσουν, προκαλώντας συναίσθημα ντροπής και άγχος. Σταδιακή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου λόγω της ατροφίας του οστού.
Φαγητό Κανένας περιορισμός. Τρώτε ότι θέλετε. Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη μάσηση και να αποφεύγετε σκληρά ή κολλώδη τρόφιμα.
Επέμβαση Απαιτείται χειρουργική επέμβαση που γίνεται σε μια μέρα. Δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση.

Τα πλεονεκτήματα των εμφυτευμάτων και της προσθετικής εργασίας της αυθεντικής μεθόδου All-on-4 σε σχέση με τις κανονικές οδοντοστοιχίες (μασέλες) περιλαμβάνουν:

Συντήρηση οστών

Τα οδοντικά εμφυτεύματα της μεθόδου All-On-4 βοηθούν στη διατήρηση του οστού της γνάθου. Αντίθετα, οι οδοντοστοιχίες μπορούν να επιταχύνουν αυτήν την απώλεια οστού λόγω της πίεσης που ασκείται στα ούλα και στην γνάθο.

Άνεση

Με την τεχνική All-On-4 τα νέα τεχνητά δόντια στηρίζονται σε εμφυτεύματα και όχι στους ιστούς των ούλων, οπότε δεν ολισθαίνουν ή πληγώνουν την στοματική κοιλότητα.

Καλύτερη διατροφή

Τα εμφυτεύματα All-On-4 είναι αρκετά ισχυρά για να αντέχουν στις πιέσεις που ασκούνται κατά τη μάσηση, επιτρέποντάς σας να έχετε μια πιο υγιεινή και ποικίλη διατροφή. Οι χρήστες οδοντοστοιχιών πρέπει να αποφύγουν κάποιες τροφές που είναι δύσκολο ή σχεδόν αδύνατο να καταναλώσουν επειδή είναι πολύ σκληρές ή τραγανές και θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στην οδοντοστοιχία και τα ούλα τους.

Βελτιωμένη αυτοπεποίθηση

Τα τεχνητά δόντια που στηρίζονται σε εμφυτεύματα δεν μετακινούνται όταν τρώτε ή μιλάτε, οπότε μπορείτε να νιώθετε άνετα στο κοινωνικό περιβάλλον σας, χωρίς να αγχώνεστε ότι θα μετακινηθούν από τη θέση τους.

Βελτιωμένη εμφάνιση

Η απώλεια δοντιών και οστών στη γνάθο επηρεάζει τη μορφολογία του προσώπου και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από ό, τι στην πραγματικότητα. Η προσθετική εργασία που χρησιμοποιείται στην αυθεντική μέθοδο All-on-4 είναι κατασκευασμένη για να αντικαταστήσει το ύψος που χάθηκε μεταξύ της άνω και κάτω γνάθου και να υποστηρίξει σωστά τα μάγουλα και τα χείλη σας.

Δεν απαιτούνται συγκολλητικές ουσίες

Τα δόντια θα στερεωθούν μόνιμα στα οδοντικά εμφυτεύματα, σε αντίθεση με τις αφαιρούμενες οδοντοστοιχίες (μασέλες) που συνήθως απαιτούν την χρήση συγκολλητικών ουσιών.

Ποιο είναι το κόστος τοποθέτησης εμφυτευμάτων All-On-4;

Το κόστος μιας διαδικασίας All-On-4 ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή. Προσφέρουμε στο πρώτο σας ραντεβού μια συνολική αξιολόγηση της κατάστασης σας προκειμένου να έχετε πλήρη γνώση για το συνολικό τελικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων και των τυχών εξαγωγών που απαιτούνται καθώς και όλων ακίνητων προσθετικών εργασιών (γεφυρών) που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του πρωτοκόλλου. Να επισημάνουμε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί επειδή αρκετοί οδοντίατροι δεν συμπεριλαμβάνουν στο κόστος της προσφοράς την τελική προσθετική εργασία, χρησιμοποιούν απλού τύπου εμφυτεύματα ή προσθετική εργασία χωρίς τον ειδικό σκελετό τιτανίου.

Εάν είστε στην επαρχία ή το εξωτερικό μπορείτε να μας στείλετε τα αρχεία της αξονικής σας για να σας παρέχουμε μια αρχική δωρεάν εκτίμηση εάν είστε κατάλληλος υποψήφιος για την αποκατάσταση με το πρωτόκολλο All-On-4®.

Για να γνωρίζετε πως καθορίζεται το κόστος και να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις διαβάστε τον οδηγό μας για τις τιμές των εμφυτευμάτων. Στην Advanced Implant Clinics η συνέπειά μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας  με λογικό κόστος οδήγησε στη μεγάλη αναγνωρισιμότητα της Κλινικής μας στην ελληνική αγορά ως μια κορυφαία επιλογή για την διαδικασία All-On-4.

Στην πρώτη σας επίσκεψη ρωτήστε μας για τις επιλογές χρηματοδότησης που σας προσφέρουμε για να κάνετε προσιτές πληρωμές, με πιστωτική και άτοκες δόσεις ή άλλες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στην Κλινική μας στη Γλυφάδα στην Αθήνα και να συζητήσουμε τις επιλογές που ταιριάζουν στα οικονομικά σας και τις ανάγκες σας, προκειμένου να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα και να σας χαρίσουμε ένα όμορφο, λαμπερό χαμόγελο για το υπόλοιπο της ζωής σας χωρίς να αγχώνεστε για τις τιμές!

Γιατί να μας επιλέξετε για τη θεραπεία All On 4;

Είναι απλό:

  • Είμαστε πρωτοπόροι στην διαδικασία All-On-4® στην Ελλάδα.
  • Δεν είναι τυχαίο που ο δημιουργός της μεθόδου All On 4, Dr Paulo Malo, επέλεξε την Advanced Implant Clinics ως την μοναδική Κλινική στην Ελλάδα για αποκλειστική συνεργασία.
  • Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες όπως ειδικούς ψηφιακούς σαρωτές στόματος και χειρουργικό λογισμικό για την μελέτη και εικονική προσομοίωση του χειρουργείου σας, 3D εκτυπωτές για την παραγωγή ειδικών χειρουργικών οδηγών που αυξάνουν την ασφάλεια και ακρίβεια στην τοποθέτηση των εμφυτευμάτων σας και απόλυτα αξιόπιστες μεθόδους παραγωγής των προσθετικών σας εργασιών με τεχνολογία CAD/CAM.
  • Η τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία των εξειδικευμένων οδοντιάτρων μας στην Ολική Στοματική Αποκατάσταση με το πρωτόκολλο All-On-4® εγγυάται το άριστο για εσάς αποτέλεσμα.

All-on-4® - Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας