Δόντια σε μια μέρα με τη μέθοδο All-on-4

All-on-4 Dental Implants. Πλήρες οδοντικό τόξο με 4 ειδικά εμφυτεύματα για όσους έχασαν όλα τους δόντια.

Σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα σε μια μέρα - All-on-4®

Αποκτήστε Δόντια σε Μια Ημέρα με σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα, χάρη στη μέθοδο All-on-4, με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Η αποκατάσταση της Ολικής Απώλειας των Δοντιών με χρήση Οδοντικών Εμφυτευμάτων αποτελεί λύση για ασθενείς που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια ή πρόκειται να τα χάσουν σύντομα, εξασφαλίζοντας άμεσα ολική οδοντοστοιχία μέσα σε μια μέρα.

Η μέθοδος All-on-4® έχει αναπτυχθεί εδώ και δύο δεκαετίες από τον συνεργάτη της κλινικής μας Paulo Malo και επιτρέπει την αποκατάσταση με την τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων τιτανίου σε κάθε γνάθο, μέσω μιας γρήγορης και ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας με την άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Τοποθετώντας τα οπίσθια εμφυτεύματα με κλίση, αξιοποιείται το διαθέσιμο οστό των γνάθων και γίνεται δυνατή η αποκατάσταση σε ασθενείς με ελάχιστο οστό δίχως την ανάγκη οστικών μοσχευμάτων.

Με την μέθοδο αυτή είναι δυνατή η τοποθέτηση μιας ακίνητης-σταθερής προσθετικής εργασίας, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική, άμεσα την ημέρα του χειρουργείου.

Δόντια σε μια μέρα, με άμεση φόρτιση

Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουμε αποκαταστήσει εκατοντάδες περιπτώσεις Ολικής Απώλειας δοντιών, με τη χρήση του πρωτοκόλου All-on-4®. Πολλοί ασθενείς μας χρησιμοποιούσαν οδοντοστοιχίες για δεκαετίες αλλά λόγω της μεγάλης απορρόφησης του οστού των γνάθων, δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν πλέον.

Πολλοί από αυτούς είχαν ενημερωθεί ότι λόγω της μεγάλης ατροφίας του οστού των γνάθων ή προβλημάτων γενικότερης υγείας δεν ήταν δυνατή η αποκατάσταση με εμφυτεύματα. Στην κλινική μας πράξη πολύ λίγους ασθενείς δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πως και εσείς μπορείτε να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Η μέθοδος All-on-4 επιτρέπει την άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων. Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο σε μια μόνο ημέρα.
Ο δημιουργός του All-on-4, Dr Paulo Malo, συνεργάζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα με την Κλινική μας.

Η μετάβασή μας στην μέθοδο All-on-4® - Δόντια σε Μία ημέρα

Η έμπειρη κλινική μας ομάδα χρησιμοποιεί όλες τις σύγχρονες & ασφαλείς μεθόδους της εμφυτευματολογίας. Στις περιπτώσεις που το οστό των γνάθων επαρκεί χρησιμοποιούμε τα κλασσικά παράλληλα εμφυτεύματα σε συνδυασμό με αναγεννητικές τεχνικές.

Αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα με τον δημιουργό της μεθόδου All-on-4® Dr Paulo Malo.

Η αποκλειστική συνεργασία & εκπαίδευση μας με τον δημιουργό της μεθόδου All-on-4® Dr Paulo Malo, μας έδωσε νέες διεξόδους για περιπτώσεις απορροφημένου οστού. Με τη μέθοδο All-on-4® τοποθετείται ακίνητη προσθετική εργασία εντός 24 ωρών με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων και μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας από τις κλασσικές προσεγγίσεις.

Η ADVANCED IMPLANT CLINICS είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου κλινικών MALO DENTAL International – η μοναδική οδοντιατρική κλινική στην Ελλάδα.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία τοποθέτησης εμφυτευμάτων του πρωτοκόλλου All-On-4®.

Η διαδικασία για να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα με την μέθοδο All-on-4®

Βήμα 1 – Προαιρετική τηλεφωνική ή μέσω τηλεδιάσκεψης αρχική ενημέρωση

Πριν από την εξέταση σας από την Εξειδικευμένη Οδοντιατρική μας ομάδα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία μας και τις επιλογές που συνήθως υπάρχουν για την Ολική Στοματική Αποκατάσταση. Μπορούμε να σας στείλουμε επιπλέον ενημερωτικό υλικό ή ακόμη και να σας φέρουμε σε επαφή με ασθενείς μας όπου μπορούν να σας μεταφέρουν την προσωπική τους εμπειρία.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς χρέωση και μπορεί να προγραμματιστεί τηλεφωνικά στο 210 8945111 ή online.

Διάρκεια Ενημέρωσης: 30 λεπτά

Βήμα 2 – Συμβουλευτικό Ραντεβού με Εξειδικευμένο Οδοντίατρο

Προγραμματίζουμε ραντεβού με Εξειδικευμένο Οδοντίατρο – μέλος της ιατρικής μας ομάδας.

Θα γίνει πλήρης κλινικός έλεγχος και θα αναλύσουμε όλες τις πιθανές επιλογές για την περίπτωσή σας. Εάν η κατάσταση του στόματός σας δεν αφορά ολική αποκατάσταση θα σας κατευθύνει το κατάλληλο εξειδικευμένο μέλος της ομάδα μας.

Διάρκεια Συμβουλευτικού Ραντεβού: 30-60 λεπτά

Κόστος: 30€

Βήμα 3 – Ακτινολογική Εξέταση των γνάθων

Για την ολοκλήρωση της διάγνωσης και το ψηφιακό σχεδιασμό της θεραπείας σας απαιτείται ειδικού τύπου Οδοντιατρική Αξονική Τομογραφία των γνάθων.

Με την εξέταση αυτή αναλύεται η ανατομία της άνω και κάτω γνάθου και γίνεται ο σχεδιασμός της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων με ασφάλεια και προβλεψιμότητα.

Η εξέταση μπορεί να γίνει χωρίς ραντεβού εντός ολίγων λεπτών στο ακτινολογικό μας κέντρο.

Χρόνος εξέτασης: 10 λεπτά

Κόστος: 90€

Βήμα 4 – Σχέδιο Θεραπείας All On 4

Εξειδικευμένη Οδοντιατρική μας ομάδα, αφού αξιολογήσει την γενικότερη υγεία σας, την κλινική σας κατάσταση και την ακτινολογική σας εξέταση, θα είναι σε θέση να σας παρέχει γραπτό σχέδιο θεραπείας όπου περιλαμβάνονται όλα τα στάδια καθώς και το συνολικό εξατομικευμένο κόστος για να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα στην άνω ή κάτω γνάθο ή και στις δυο μαζί.

Χρόνος: Λίγες ώρες μετά την λήψη της ακτινολογικής εξέτασης.

Κόστος: Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του Συμβουλευτικού Ραντεβού.

Σχετικά με το τελικό κόστος διαβάστε τους παράγοντες που το καθορίζουν στο άρθρο: Κόστος και τιμές εμφυτευμάτων.

Βήμα 5 – Προ-εγχειρητικές Διαδικασίες

Μόλις αποφασίσετε ότι ήρθε η στιγμή να αποκαταστήσετε το χαμόγελο, την μάσηση & την ομιλία σας θα χρειαστεί να πάρουμε ειδικές φωτογραφίες, μετρήσεις και ενδοστοματικά αποτυπώματα για να κατασκευάσουμε την ακίνητη-σταθερή προσθετική σας εργασία.

Βήμα 5 – Ημέρα Χειρουργείου Εμφυτευμάτων Πρωτόκολλο All-On-4®

Είναι η ημέρα όπου εκτελείται το σύνολο της θεραπείας. Γίνονται όλες οι εξαγωγές που τυχόν απαιτούνται, ο καθαρισμός οποιασδήποτε παθολογίας της περιοχής και η διαμόρφωση του οστού για την τοποθέτηση των ειδικών εμφυτευμάτων του πρωτοκόλλου All-On-4®.

H ακίνητη προσθετική εργασία, πού έχει ήδη κατασκευαστεί, ρυθμίζεται και προσαρμόζεται στα εμφυτεύματα. Μεσολαβεί εργαστηριακό στάδιο 4-5 ωρών όπου ο ασθενής είναι ελεύθερος ή παραμένει στην ιδιωτική αίθουσα αναμονής.

Η τοποθέτηση της προσθετικής εργασίας γίνεται το απόγευμα ή την επόμενη ημέρα εάν ο ασθενής έχει κουραστεί. Με την άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων, ο ασθενής δεν μένει χωρίς δόντια ούτε μία ημέρα και δεν αναγκάζεται να κάνει χρήση έστω και για λίγο κινητών εργασιών με ενοχλητικά μασελάκια.

Επόμενη Ημέρα

Την επόμενη ημέρα ελέγχεται ξανά και ρυθμίζεται η προσθετική εργασία. Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία, η προσθετική εργασία είναι ήδη σταθερά τοποθετημένη στα εμφυτεύματα, ελέγχεται η λειτουργία, η αισθητική και ο τρόπος καθαρισμού της περιοχής.

Μετά το Χειρουργείο Εμφυτευμάτων

Τις πρώτες ημέρες μετά την χειρουργική διαδικασία αναμένουμε οίδημα στην και ήπια ενόχληση στην περιοχή. Σας συνταγογραφούμε ειδική αγωγή, πολλοί ασθενείς μας δεν νιώθουν καν την ανάγκη για λήψη παυσίπονου.

Στοματική Υγιεινή και Δίαιτα

Τα νέα σας δόντια είναι ακίνητα-σταθερά, ακολουθείτε την αντίστοιχη διαδικασία στοματικής υγιεινής με τα φυσικά δόντια.

Ενώ οι ασθενείς μας νιώθουν τα δόντια τους άμεσα σταθερά και λειτουργικά, είναι σημαντικό για την αρχική περίοδο να προτιμούμε μαλακή τροφή (ψάρι, ζυμαρικά, αυγά κλπ.) ώστε να μην ασκούνται υπερβολικές δυνάμεις κατά την μάσηση.

Επόμενα ραντεβού για έλεγχο και παρακολούθηση της στοματικής υγιεινής σε 10 ημέρες, 2 μήνες και 4 μήνες μετά το χειρουργείο.

Βήμα 6 – Τελική Προσθετική Εργασία

Μέσα στους πρώτους 6 μήνες έχει προχωρήσει η βιολογική διαδικασία της οστεοενσωμάτωσης των εμφυτευμάτων ενώ παράλληλα σταθεροποιείται το οστό των γνάθων και τα ούλα της περιοχής στις τελικές τους διαστάσεις.

Η αρχική ακίνητη προσθετική εργασία με τα προσωρινά δόντια σας είναι κατασκευασμένη με ειδικά υλικά και προδιαγραφές ώστε να μην επηρεάζει την αρχική επούλωση.

Η τελική προσθετική εργασία (το κόστος της συμπεριλαμβάνεται στη συνολική τιμή του πρωτοκόλλου All-On-4®) γίνεται πάνω σε ειδικό σκελετό τιτανίου που παράγεται εξατομικευμένα για κάθε ασθενή με εξελιγμένες εργαστηριακές τεχνικές (NobelProcera®) – με προδιαγραφές για ισόβια χρήση και για όλους τους τύπους τροφής.

Η τελική Ακίνητη Προσθετική εργασία αποκαθιστά πλήρως τις Αισθητικές και Λειτουργικές απαιτήσεις των ασθενών μας.

All-on-4® - Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας