Οι 5 πιο αξιόπιστες μάρκες & εταιρείες εμφυτευμάτων δοντιών

Οι 5 πιο αξιόπιστες μάρκες & εταιρείες εμφυτευμάτων δοντιών

Υπάρχουν περισσότερες από 150 εταιρείες (μάρκες) που παράγουν εμφυτεύματα δοντιών και τα αντίστοιχα προσθετικά εξαρτήματα. Οι πιο καθιερωμένες και γνωστές μάρκες εμφυτεύματος είναι η Nobel Biocare και η Straumann. Άλλες αξιόπιστες εταιρείες οδοντικών εμφυτευμάτων είναι οι Dentsply Sirona, Biomet 3i (Biomet Zimmer) και Biohorizons.

Και οι 5 εταιρείες λειτουργούν για περισσότερα από 30 χρόνια, που σημαίνει ένα αρκετό χρονικό διάστημα για την παραγωγή, τη συλλογή και τη μελέτη δεδομένων και αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τη μακροχρόνια αποτελεσματικότητα των τεχνολογιών των εμφυτευμάτων τους. Τα εμφυτεύματα που παράγουν είναι δημοφιλή και προσβάσιμα σε όλη την παγκόσμια αγορά, οπότε είναι εύκολο για τους οδοντίατρους να αποκτήσουν ανταλλακτικά. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, λόγω ότι εάν τοποθετήσετε εμφυτεύματα και κάποια στιγμή στη ζωή σας χρειαστείτε ανταλλακτικό πρέπει να είστε βέβαιοι για τη βιωσιμότητα της εταιρείας και την μελλοντική διαθεσιμότητα των προϊόντων της στην αγορά.

Τα συστήματα οδοντικών εμφυτευμάτων έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές κλινικές περιπτώσεις.​

Κάθε κατασκευαστής παράγει διαφορετικά οδοντικά εμφυτεύματα που ταιριάζουν καλύτερα σε διαφορετικές κλινικές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, ορισμένα είδη εμφυτευμάτων προορίζονται για άμεση φόρτιση, ενώ άλλα χρειάζονται χρόνο για να ενσωματωθούν με το οστό.

Ορισμένα εμφυτεύματα έχουν μια στενότερη διάμετρο, για το σημείο όπου το οστό και ο χώρος είναι περιορισμένος, ενώ άλλα είναι μικρότερα και ευρύτερα και είναι ιδανικά για την εισαγωγή κοντά στις κοιλότητες κόλπων όπου το οστό είναι συνήθως λεπτότερο.

Η επιτυχία του εμφυτεύματος εξαρτάται από τη χειρουργική ικανότητα

Η μάρκα του οδοντικού εμφυτεύματος από μόνη της δεν εξασφαλίζει την επιτυχία του. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του εμφυτεύματος εξαρτάται από τις χειρουργικές δεξιότητες του εμφυτευματολόγου, καθώς και τις δεξιότητες του οδοντιάτρου ή του προσθετολόγου που θα σχεδιάσει την προσθετική εργασία.

Υπό την προϋπόθεση ότι επιλέγετε έναν εξειδικευμένο στην εμφυτευματολογία χειρούργο, η πλειοψηφία αυτών των μεγάλων εμπορικών σημάτων προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση, η επιλογή ενός άπειρου οδοντίατρου που χρησιμοποιεί μια μάρκα εμφυτεύματος υψηλής ποιότητας δεν εγγυάται απαραίτητα την επιτυχία.

Η επιτυχία του εμφυτεύματος εξαρτάται από τη χειρουργική ικανότητα​

Η μάρκα του οδοντικού εμφυτεύματος από μόνη της δεν εξασφαλίζει την επιτυχία του. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του εμφυτεύματος εξαρτάται από τις χειρουργικές δεξιότητες του εμφυτευματολόγου, καθώς και τις δεξιότητες του οδοντιάτρου ή του προσθετολόγου που θα σχεδιάσει την προσθετική εργασία.

Υπό την προϋπόθεση ότι επιλέγετε έναν εξειδικευμένο στην εμφυτευματολογία χειρούργο, η πλειοψηφία αυτών των μεγάλων εμπορικών σημάτων προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση, η επιλογή ενός άπειρου οδοντίατρου που χρησιμοποιεί μια μάρκα εμφυτεύματος υψηλής ποιότητας δεν εγγυάται απαραίτητα την επιτυχία.

Επιλέγοντας την μάρκα οδοντικών εμφυτευμάτων​

Είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί από τον ασθενή ποια μάρκα εμφυτεύματος είναι η καλύτερη για την περίπτωση του από αυτές που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Κατά κανόνα, εξετάστε πόσο καιρό η εταιρεία είναι στην αγορά και η έρευνα που διεξήχθη στα συστήματά τους. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι εάν ένα μέρος του συστήματος εμφυτευμάτων (κυρίως εμφύτευμα, προσθετικό κολόβωμα, προσθετικές βίδες και ειδικοί σύνδεσμοι) συμβεί να αποτύχει ή να χρειαστεί αντικατάσταση πχ σε 10 χρόνια από τώρα, ότι ο οδοντίατρός σας θα είναι σε θέση να προμηθευτεί το ανταλλακτικό του.

Οι αξιόπιστες εταιρείες υποστηρίζονται από εκτεταμένη έρευνα και συνοδεύουν με εγγύηση τα προϊόντα τους. Σε αντίθεση, φθηνότερα εμφυτεύματα που παράγονται από μικρότερες εταιρείες συχνά χρησιμοποιούν υλικά χαμηλότερης ποιότητας και δεν έχουν δοκιμαστεί εκτενώς. Υπάρχουν εμφυτεύματα με εγγύηση διάρκειας ζωής 10 ετών και άλλα με εγγύηση εφόρου ζωής.

Τα μέρη των εμφυτευμάτων, όπως και η προσθετική στεφάνη  πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες αυστηρές απαιτήσεις κατασκευής. Αυτό σημαίνει ότι το εμφύτευμα έχει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα υλικού, έχει περάσει από πολυετείς πολλαπλές κλινικές έρευνες και συνοδεύεται από πιστοποιητικό εγγύησης ποιότητας και διάρκειας ζωής. Είναι λοιπόν σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο οδοντίατρος σας επιλέγει το σωστό εμφύτευμα για τις ανάγκες σας. Ο οδοντίατρος σας πρέπει επίσης να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί όλη την τεχνολογία που διατίθεται σήμερα για να σχεδιάσει και να τοποθετήσει το οδοντικό εμφύτευμα, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας τη χειρουργική επέμβαση με καθοδήγηση ηλεκτρονικού υπολογιστή για να εντοπίσει την καλύτερη θέση στο πλησιέστερο χιλιοστό.

Παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς ανά μάρκα​

Το 2015 στην παγκόσμια αγορά οδοντικών εμφυτευμάτων ηγέτιδες εταιρείες ήταν οι Straumann που παρέσχε παγκοσμίως το 22% των εμφυτευμάτων και η  Nobel Biocare (Danaher Group) που είχε μερίδιο 19% της αγοράς. Σήμερα εκτιμάται ότι η Biocare έχει περισσότερα έσοδα από την Straumann σε αυτόν των κλάδο, γεγονός που δείχνει ότι εδώ και χρόνια αυτές αυτές οι δύο εταιρείες μοιράζονται σχεδόν εξίσου το μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Διαβάστε το άρθρο μας για τα καλύτερα εμφυτεύματα δοντιών για να δείτε γιατί οι Straumann και η Nobel Biocare εξακολουθούν εδώ και δεκαετίες να είναι ηγέτιδες στην παγκόσμια αγορά. Ακολουθούν οι Dentsply με μερίδιο 12%, η Zimmer Biomet με 11%, ενώ η Henry Schein που κατασκευάζει τα εμφυτεύματα Biohorizon είχε μερίδιο 5%.

Το υπόλοιπο 31% μοιράστηκε μεταξύ των άλλων κατασκευαστών, όπως παρατίθενται αλφαβητικά οι 3M, AlignTechnology, Alpha Bio, Angelalign, Bredent, Carestream Dental, Coltene, Fujian Meisheng, GC Corporation, Ivoclar Vivadent, J Morita Corporation, Kangda Medical, Kulzer, MIS, Planmeca, Septodont, Shandong Huge, ShofuDental, Sinol Dental, Ultradent, Vatech, Dental Lord, Karachi Dental, A&z Cnc και εκατοντάδες άλλες.

Από τα παραπάνω εμφυτεύματα δοντιών μερικά είναι αμερικάνικα, γερμανικά, ελβετικά, γαλλικά, αλλά υπάρχουν και ισραηλινά, ιαπωνικά, κινέζικα, πακιστανικά κλπ. Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει πληθώρα εταιρειών που προσπαθούν να πάρουν ένα μερίδιο της αγοράς με ελάχιστες ή και καθόλου επιστημονικές δημοσιεύσεις, με πολύ φθηνά εμφυτεύματα που επιτρέπουν στον οδοντίατρο να μειώσει τις τιμές του. Διαβάστε το σχετικό άρθρο μας για το Κόστος Των Οδοντικών Εμφυτευμάτων για να ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε με τις τιμές και την προσφορά του οδοντίατρου σας.

Στις αρχές του 2016 η παγκόσμια αγορά αποτιμήθηκε στα 3,22 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει τα εμφυτεύματα, καθώς και τα εξαρτήματα, τα εργαλεία και τα όργανα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης σε μια αγορά που αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Μια πιο προσεκτική ματιά στις κορυφαίες εταιρείες οδοντικών εμφυτεύσεων θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε γιατί είναι τόσο επιτυχείς σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική αγορά.

1. Nobel Biocare (Envista – Danaher Group)

Η Nobel Biocare ιδρύθηκε το 1981 (αρχικά ως Nobelpharma) και το 2013 τα έσοδά της ήταν 735 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων προέρχεται από τον κλάδο των οδοντικών εμφυτευμάτων. Η εταιρεία κατασκευάζει υψηλής ποιότητας εμφυτεύματα και εξατομικευμένα προσθετικά με βάση την πλέον σύγχρονη τεχνολογία CAD CAM. Όπως και η Straumann, η Nobel Biocare συνεργάζεται με πολλά ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και κορυφαίες κλινικές και είναι καινοτόμος στον κλάδο της.

Τα κεντρικά γραφεία της Nobel Biocare βρίσκονται στο Kloten της Ελβετίας, κοντά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Η πορεία της ξεκινά το 1952, εδώ και 65 χρόνια, από τον πατέρα της σύγχρονης εμφυτευματολογίας Per-Ingvar Brånemark. Η εταιρεία ήταν αρχικά μια συνεργασία που δημιουργήθηκε μεταξύ της σουηδικής εταιρείας Bofors και του καθηγητή Per-Ingvar Brånemark, του διάσημου σουηδού ιατρικού ερευνητή που είχε ανακαλύψει την οστεοενσωμάτωση, τη διαδικασία όπου ένα εμφύτευμα τιτανίου ενσωματώνεται με την γύρω γνάθο. Η Nobel Biocare δημιουργήθηκε για να εκβιομηχανοποιήσει αυτήν την ανακάλυψη και είναι η πρωτοπόρος στον τομέα των εμφυτευμάτων.

Στη δεκαετία του 1990 συνεργάζεται με τον Πορτογάλο ερευνητή Δρ. Paulo Malo φέρνοντας επανάσταση στον τομέα των εμφυτευμάτων, κατασκευάζοντας ειδικά εμφυτεύματα για ασθενείς που έχουν χάσει ή πρόκειται σύντομα να χάσουν όλα τους τα δόντια. Το 1998, μετά από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη ο Dr. Malo αντιμετωπίζει τον πρώτο ασθενή του με αυτόν τον νέο τρόπο θεραπείας που ονομάστηκε All-on-4®. Οποιαδήποτε άλλη εταιρεία κατασκεύασε τέτοιου είδους εμφυτεύματα είναι απλά απομίμηση ή αντίγραφα εκείνων της Biocare και καταχρηστικά αποκαλούνται All On 4®. Σήμερα είναι μια καθιερωμένη μέθοδος θεραπείας που επιτρέπει στους ασθενείς να αποκτήσουν δόντια σε μια μέρα, με άμεση βελτίωση στη λειτουργία, την αισθητική και την ομιλία με μόνο 4 εμφυτεύματα,  ενώ παράλληλα αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας και μειώνει το κόστος. Στην Advanced Implant Clinics είμαστε υπερήφανοι που ο δημιουργός της Malo Dental International Dr Paulo Malo επέλεξε την Κλινική μας για συνεργασία στην Ελλάδα, τη μοναδική Κλινική στην χώρα μας. Σχετικά με τη συνεργασία της Κλινικής μας με τoν Dr Paulo Malo μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας Πώς Να Αποκτήσετε Δόντια Σε Μια Μέρα.

Η εταιρεία επικεντρώνεται επίσης στην κατασκευή εμφυτευμάτων και σχετικών με την τοποθέτησή τους προϊόντων, όπως κολοβώματα και προσθετικές εργασίες που σχετίζονται με τα εμφυτεύματα, συμπεριλαμβανομένων στεφανών και γεφυρών. Πωλεί επίσης λογισμικό και εκτυπωτές που χρησιμοποιούνται για το σχεδιασμό προσθετικών εργασιών για ασθενείς.

Ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού που χρησιμοποιείται για διάγνωση και για σχεδιασμό θεραπείας εμφυτευμάτων, καθώς και την παραγωγή εξατομικευμένων χειρουργικών οδηγών που χρησιμοποιούνται για την ακριβή και ασφαλή χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων.  Η Nobel Biocare πραγματοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης για επαγγελματίες οδοντιάτρους σε διάφορες χώρες για να πληρούν τις ειδικές νομικές απαιτήσεις κατάρτισης για τους κλινικούς ιατρούς στις αντίστοιχες χώρες τους.

2. Straumann

Η Straumann ιδρύθηκε το 1954. Το 2015 τα έσοδά της ήταν 818 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα περίπου το ήμισυ των εσόδων της προέρχεται από τον κλάδο οδοντικών εμφυτευμάτων. Η εταιρεία συνεργάζεται με πολλά ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και κορυφαίες κλινικές. Αυτός είναι ένας καθοριστικής σημασίας παράγοντας για τη συνεχιζόμενη έρευνα για τα εμφυτεύματα και για τα εργαλεία και τον εξοπλισμό που απαιτούνται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, καθώς και για τα προϊόντα αναγέννησης ιστών που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια διαδικασιών ή για την πρόληψη της απώλειας δοντιών.

Τα προϊόντα αναγέννησης του στοματικού ιστού χρησιμοποιούνται είτε για την υποστήριξη διαδικασιών εμφύτευσης είτε για τη διατήρηση φυσικών δοντιών μετά από θεραπεία για προχωρημένη περιοδοντική νόσο. Τα εξαρτήματα των συστημάτων των εμφυτευμάτων κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και στην Ελβετία, ενώ τα προϊόντα αναγέννησης οδοντικών ιστών κατασκευάζονται στη Σουηδία.

Η Straumann προσφέρει μια πλήρη γκάμα λύσεων που περιλαμβάνουν χειρουργικά, προσθετικά και αναγεννητικά προϊόντα. Η γκάμα των προϊόντων της επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς να παρέχουν μια πλήρη αναγεννητική λύση, ξεκινώντας από τα οστά που περιβάλλουν τα εμφυτεύματα έως το πραγματικό δόντι αντικατάστασης.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει χειρουργικά εμφυτεύματα και προσθετικά στηρίγματα (κολοβώματα) που συνδέουν το οδοντικό εμφύτευμα με την προσθετική εργασία. Η εταιρεία κατασκευάζει επίσης μια σειρά οργάνων ακριβείας και εξαρτημάτων χειρισμού σχεδιασμένα για χρήση στα συστήματα των εμφυτευμάτων της. Τα εξαρτήματα και τα προϊόντα της Straumann είναι γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα, προσφέροντας μακροπρόθεσμη αξιοπιστία και ασφάλεια.

3. Dentsply Sirona (προηγουμένως Astra Tech)​

Η Astra Tech ιδρύθηκε το 1991 και το 2010 τα έσοδά της ήταν 535 εκατομμύρια δολάρια. Το 2011, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Dentsply Sirona έναντι 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Λειτουργεί ως θυγατρική της Dentsply και εδρεύει στο Waltham της Μασαχουσέτης.

Η Dentsply είναι αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία οδοντιατρικού εξοπλισμού και οδοντιατρικών αναλώσιμων και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 120 χώρες. Διαθέτει εργοστάσια σε 21 χώρες και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά αναλώσιμων οδοντιατρικών προϊόντων. Η Dentsply σχεδιάζει και κατασκευάζει ειδικά προϊόντα και αυτό περιλαμβάνει εργαστηριακά προϊόντα που σχετίζονται με προμήθειες προϊόντων οδοντιατρικής. Παράγει αναισθητικά, προφύλαξη που χρησιμοποιείται στην πρόληψη των ούλων και στιλβωτικά δοντιών. Η Dentsply επίσης σχεδιάζει και κατασκευάζει τεχνητά δόντια.

4. Zimmer Biomet

Η Zimmer Dental ιδρύθηκε αρχικά το 1927 και τα έσοδα από οδοντιατρικές υπηρεσίες το 2015 ήταν 336 εκατομμύρια δολάρια. Συγχωνεύονται με το Biomet 3i για να γίνουν Zimmer Biomet Dental. Κατασκευάζουν οδοντικά εμφυτεύματα για περισσότερο από δύο δεκαετίες και παράγουν επίσης αναγεννητικά υλικά που περιλαμβάνουν υποκατάστατα μοσχευμάτων οστών, μεμβράνες και φροντίδα τραυμάτων κολλαγόνου, καθώς και οδοντιατρικά όργανα και εργαλεία.

Η Zimmer Biomet είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη και την κατασκευή και εμπορία ορθοπεδικών προϊόντων. Αυτές περιλαμβάνουν τεχνητές αρθρώσεις και οδοντικά προσθετικά προϊόντα. Η Zimmer Biomet δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες.

5. BioHorizons

Η BioHorizons ιδρύθηκε το 1994, ως αποτέλεσμα έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ. Το 2013, ο Henry Schein, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους προϊόντων και υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο, πραγματοποίησε μια στρατηγική επένδυση στην εταιρεία. Το 2015 τα έσοδα της εταιρείας εκτιμήθηκαν σε περίπου 115 εκατομμύρια δολάρια. Η BioHorizons είναι γνωστή για την παραγωγή υψηλής ποιότητας και καινοτόμων προϊόντων μετά από σε βάθος επιστημονική έρευνα. Αυτά περιλαμβάνουν διαλύματα εμφυτευμάτων καθώς και αναγεννητικά υλικά για μεταμόσχευση οστού.

Τι να προσέξετε στην επιλογή της μάρκας οδοντικού εμφυτεύματος

Οι πέντε κατασκευαστές οδοντικών εμφυτευμάτων που προαναφέραμε είναι από τους πιο γνωστούς και πιο αξιόπιστους που υπάρχουν σήμερα. Εκτός από τις προαναφερθείσες μάρκες υπάρχουν και πολλές άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν μέρη των εμφυτευμάτων, αλλά πολύ λίγες έχουν πραγματοποιήσει σημαντική επιστημονική έρευνα σχετικά με την αξιοπιστία ή τη μακροζωία των συστατικών τους. Στην πλειοψηφία τους δεν παρέχουν πιστοποιητικό εγγύησης για διάρκεια του εμφυτεύματος εφόρου ζωής.

Όταν επιλέγετε τον οδοντίατρό σας για τα οδοντικά εμφυτεύματα, αξίζει να ρωτήσετε ποιον κατασκευαστή προτιμά να χρησιμοποιήσει, τη χώρα προέλευσης του εμφυτεύματος και την έκταση της έρευνας και των κλινικών μελετών που πραγματοποίησε αυτή η εταιρεία για τη χρήση του, καθώς και αν θα σας παραδώσει το πιστοποιητικό του εμφυτεύματος με τον σειριακό αριθμό του και την εγγύηση που το συνοδεύει. Η απάντηση που θα πάρετε είναι πολύ πιθανόν να σας απογοητεύσει. Αλλά καλύτερα να γνωρίζετε από πριν ποιες είναι οι επιπτώσεις της επιλογής της μάρκας προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα εμφυτεύματα σας. Δεν είναι λίγοι οι ασθενείς που επισκέπτονται την Κλινική μας για να διορθώσουμε (εάν διορθώνονται) βλάβες που προκλήθηκαν από φθηνά εμφυτεύματα χαμηλής ποιότητας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αντικατασταθεί ένα εξάρτημα όταν έχει κατασκευαστεί από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές εμφυτευμάτων που διοχετεύει τα εμφυτεύματα του σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρείτε έναν οδοντίατρο που είναι εξοικειωμένος με αυτή τη συγκεκριμένη μάρκα εμφυτεύματος και ο οποίος διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία και εξειδίκευση για την αντικατάσταση του εξαρτήματος. Στην Κλινική μας έχουμε αντιμετωπίσει περιστατικά ασθενών με σοβαρά προβλήματα που προήλθαν μετά από τοποθέτηση ασιατικών ή άλλων εμφυτευμάτων χαμηλής ποιότητας.

Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μάρκες οδοντικών εμφυτευμάτων με προσιτές τιμές.​

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για τη μάρκα που θα χρησιμοποιήσετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μια μάρκα μπορεί να προσφέρει καλύτερη λύση στην περίπτωση σας από μια άλλη. Στο πρώτο ραντεβού σας στην Advanced Implant Clinics, θα σας ενημερώσουμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε επιλογής όσον αφορά την κάθε μάρκα και το κόστος της. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος δείτε ποιοι παράγοντες καθορίζουν το κόστος και τις τιμές των εμφυτευμάτων.

Το να θέλετε την καλύτερη μάρκα εμφυτευμάτων δοντιών είναι φυσικό και σας αξίζει. Αν σας απασχολεί το κόστος, στην Κλινική μας εδώ και χρόνια προσφέρουμε άριστης ποιότητας υλικά οδοντικών εμφυτευμάτων και κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, με πιστοποιητικό εγγύησης ποιότητας και διάρκειας εφόρου ζωής. Η συνέπεια μας στην παροχή υλικών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας  με λογικό κόστος οδήγησε στη μεγάλη αναγνωρισιμότητα της Κλινικής μας στην αγορά.

Στην πρώτη σας επίσκεψη θα ενημερωθείτε για τις επιλογές χρηματοδότησης που σας προσφέρουμε για να κάνετε προσιτές πληρωμές, με πιστωτική και άτοκες δόσεις ή άλλες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στην Κλινική μας στη Γλυφάδα στην Αθήνα και να συζητήσουμε τις επιλογές που ταιριάζουν στα οικονομικά σας και τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας