Εξελιγμένες τεχνικές εμφυτευματολογίας

Τεχνικές εμφυτευματολογίας με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Υπολογιστικά Καθοδηγούμενη Τοποθέτηση Εμφυτευμάτων

Με την υπολογιστικά κατευθυνόμενη χειρουργική τα εμφυτεύματα έχουν γίνει μια απλή, ανώδυνη και απόλυτα προβλέψιμη διαδικασία.

Με τη χρήση της τεχνολογίας, την κατάλληλη ανάλυση και προετοιμασία, η χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων είναι απόλυτα ακριβής και ασφαλής.

Με εξειδικευμένο λογισμικό γίνεται «εικονική» τοποθέτηση του εμφυτεύματος σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της γνάθου που προέρχεται από ειδική οδοντιατρική τομογραφία.

Με 3D εκτυπωτή τυπώνουμε ειδικό χειρουργικό οδηγό με τον οποίο η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται με απόλυτη ακρίβεια.

Χρησιμοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στην εμφυτευματολογία από το 2004.

Κατευθυνόμενη Οστική & Ιστική Ανάπλαση (GDR-GBR)​

Η οστική ανάπλαση της γνάθου και η αναγέννηση των ούλων επιτυγχάνεται με μεμβράνες και μοσχεύματα.

Με ειδικές Οδοντιατρικές Χειρουργικές τεχνικές και την χρήση Μεμβρανών & Μοσχευμάτων είναι δυνατή η ανάπλαση οστού και ιστών σε περιοχές που έχουμε αισθητικά προβλήματα ή ανατομικούς περιορισμούς.

Η χρήση Οστικών Μοσχευμάτων σε συνδυασμό με τεκμηριωμένες και ασφαλείς τεχνικές προσφέρει επιπλέον λύσεις σε περιπτώσεις που το οστό των γνάθων δεν έχει τις ελάχιστες διαστάσεις που απαιτούνται για την τοποθέτηση εμφυτεύματος.

Η σύγχρονη προσέγγιση της εμφυτευματολογίας απαιτεί απλές διαδικασίες με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και τον ελάχιστο δυνατό αριθμό επισκέψεων και χρόνο αποθεραπείας.

Το εξειδικευμένο & απολυτά καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και στα πιο σύνθετα προβλήματα.

Αποκατάσταση με Εμφυτεύματα σε 1 ημέρα​

Η οστική ανάπλαση της γνάθου και η αναγέννηση των ούλων επιτυγχάνεται με μεμβράνες και μοσχεύματα.

Τα σύγχρονα Οδοντικά Εμφυτεύματα βασίζονται στην διαδικασία της Οστεοενσωμάτωσης που έχει μελετηθεί εκτενώς τα τελευταία 50 χρόνια.

Τα κλασσικά πρωτόκολλα αποκατάστασής με εμφυτεύματα απαιτούσαν πολλά στάδια και συνολικά μεγάλο συνολικό χρόνο θεραπείας.

Με την ανάπτυξη νέων τύπων εμφυτευμάτων και ειδικών χειρουργικών τεχνικών είναι δυνατή, υπό προϋποθέσεις, η άμεση εμφύτευση και η άμεση αποκατάσταση και λειτουργία. Στην κλινική μας μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα με σταθερή οδοντοστοιχία με 4 εμφυτεύματα. Μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας για την άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Όταν τηρούνται οι αναγκαίες προδιαγραφές σε υλικοτεχνική υποδομή & εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού, τα περισσότερα, πλέον, περιστατικά αποκαθίστανται άμεσα. Τα ποσοστά επιτυχίας των ειδικών αυτών τεχνικών είναι πλέον αντίστοιχα ή μεγαλύτερα των κλασσικών πρωτοκόλλων εμφύτευσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας