Εμφυτεύματα Δοντιών στην Αθήνα

Εμφυτεύματα Δοντιών στην Αθήνα

Η Advanced Implant Clinics αποτελεί την πλέον σύγχρονη κλινική για Εμφυτεύματα δοντιών στην Αθήνα και την Αττική γενικότερα, προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με προσιτό κόστος και ευκολίες πληρωμής.

Ποιες υπηρεσίες για εμφυτεύματα δοντιών προσφέρουμε στους ασθενείς από Αθήνα

Εάν διαμένετε στην Αθήνα και αναζητάτε μια Κλινική για εμφυτεύματα δοντιών επικοινωνήστε με την Advanced Implant Clinics. Η υπερσύγχρονη Κλινική Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης & Εμφυτευμάτων αποτελεί μία πρότυπη κλινική οδοντικών εμφυτευμάτων, η οποία μεταξύ άλλων εφαρμόζει την πλέον εξελιγμένη τεχνική All On 4 που σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε δόντια σε μια μέρα.

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Implant Clinics είναι ο Δρ Νικόλαος Ράπτης, Εμφυτευματολόγος και μέλος της μέλος της Academy of Dental Implantology UK, της Academy of Osseointegration (Ακαδημίας Οστεοενσωμάτωσης) και πολλών άλλων διεθνών επιστημονικών οργανισμών. Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με πολυάριθμες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Ράπτης θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στα εμφυτεύματα δοντιών.

Αποκτήστε ένα όμορφο χαμόγελο με τα καλύτερα εμφυτεύματα στην Αθήνα σε προσιτό κόστος και τιμές

Γιατί Είμαστε η Καλύτερη Επιλογή για Εμφυτεύματα Δοντιών στην Αττική

Η Advanced Implant Clinics είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου κλινικών Malo Dental International – η μοναδική οδοντιατρική κλινική στην Ελλάδα. Η αποκλειστική συνεργασία & εκπαίδευση μας από τον δημιουργό της μεθόδου All-on-4® Dr Paulo Malo, μας έδωσε νέες διεξόδους για περιπτώσεις απορροφημένου οστού. Με τη μέθοδο All-on-4® τοποθετείται ακίνητη προσθετική εργασία εντός 24 ωρών με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων και μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας από τις κλασικές προσεγγίσεις, χρησιμοποιώντας τα διεθνώς αναγνωρισμένα καλύτερα εμφυτεύματα δοντιών. Διαβάστε το σχετικό άρθρο μας για τις πιο αξιόπιστες μάρκες εμφυτευμάτων δοντιών.

YouTube video

Επισκεφθείτε μας στην Κλινική μας στην Αθήνα

Η Advanced Implant Clinics βρίσκεται μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας, σε ένα υπερμοντέρνο περιβάλλον στην καρδιά της Γλυφάδας.

Ενημερωθείτε για τους σύγχρονους τρόπους εμφύτευσης οδοντικών εμφυτευμάτων από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Advanced Implant Clinics.

Επικοινωνήστε μαζί μας ❯

Η Advanced Implant Clinics, ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ασθενούς, προσφέρει μια σειρά από θεραπείες και τεχνικές που αφορούν τα εμφυτεύματα δοντιών. Όταν σκέφτεστε να βάλετε εμφυτεύματα, σίγουρα θέλετε να έχετε ένα μόνιμο αποτέλεσμα που θα σας εξασφαλίσει ένα υπέροχο χαμόγελο που διαρκέσει όλη σας τη ζωή και εμείς δεσμευόμαστε να το κάνουμε πράξη. Στην Κλινική μας στοχεύουμε στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, παραδίδοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα, γιατί σεβόμαστε τις προσδοκίες σας και θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για το έργο που παραδίδουμε.

Κλινική Ολικής Αποκατάστασης και Εμφυτευμάτων Δοντιών στην Αθήνα Αττικής

Ποιες υπηρεσίες παρέχουμε

Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός και εμείς καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύπτουν ανάλογα με την περίπτωση του. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η τοποθέτηση εμφυτευμάτων δοντιών στην Κλινική μας στην Αθήνα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, ανάλογα με την περίπτωση σας. Στο πρώτο σας ραντεβού θα επιλέξουμε μαζί ποια είναι η καλύτερη λύση για εσάς σύμφωνα με την ιατρική κατάσταση και τις επιθυμίες σας. Μάθετε περισσότερα στα άρθρα μας για:

Προσιτές τιμές με ευκολίες πληρωμής

Στην Advanced Implant Clinics πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν ένα όμορφο χαμόγελο. Κατά συνέπεια, η προσέγγιση μας προς τον ασθενή γίνεται με σεβασμό ως προς την προσωπικότητα του και τα οικονομικά του. Για αυτό και όταν έλθετε στην Κλινική μας θα διαπιστώσετε ότι και εσείς μπορείτε να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε. Το κόστος διαφέρει από έναν ασθενή σε άλλον λόγω ότι κάθε ασθενής έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Για το λόγο αυτό προσφέρουμε ευκολίες πληρωμής με δόσεις ή άλλες λύσεις, ώστε το κόστος να είναι προσιτό σε όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Στο πρώτο ραντεβού θα κάνουμε μια προσφορά η οποία θα ανταποκρίνεται στις ιατρικές ανάγκες σας και τα οικονομικά σας. Για να δείτε τι ισχύει στην αγορά, διαβάστε το σχετικό άρθρο μας για το κόστος και τις τιμές των εμφυτευμάτων δοντιών.

Η Advanced Implant Clinics σε αριθμούς

  • Θεραπείες Εμφυτευμάτων Δοντιών

  • Έτη εμπειρίας στα Εμφυτεύματα Δοντιών

  • Ικανοποιημένοι Ασθενείς

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλεφωνήστε μας στο (+30) 210 8945111 ή στείλτε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Contact Form--EL
Επικοινωνήστε μαζί μας