Εξελιγμένες Τεχνικές Εμφυτευματολογίας

Υπολογιστικά Καθοδηγούμενη Τοποθέτηση Εμφυτευμάτων

Με την κατάλληλη ανάλυση & προετοιμασία, η χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων είναι απόλυτα ακριβής και ασφαλής.

Με εξειδικευμένο λογισμικό γίνεται «εικονική» τοποθέτηση του εμφυτεύματος σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της γνάθου που προέρχεται από ειδική οδοντιατρική τομογραφία.

Με 3D εκτυπωτή τυπώνουμε ειδικό χειρουργικό οδηγό με τον οποίο η τοποθέτηση των εμφυτευμάτων γίνεται με απόλυτη ακρίβεια.

Χρησιμοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στην εμφυτευματολογία από το 2004.

Κατευθυνόμενη Οστική & Ιστική Ανάπλαση (GDR-GBR)

Με ειδικές Οδοντιατρικές Χειρουργικές τεχνικές και την χρήση Μεμβρανών & Μοσχευμάτων είναι δυνατή η ανάπλαση οστού και ιστών σε περιοχές που έχουμε αισθητικά προβλήματα ή ανατομικούς περιορισμούς.

Η χρήση Οστικών Μοσχευμάτων σε συνδυασμό με τεκμηριωμένες και ασφαλείς τεχνικές προσφέρει επιπλέον λύσεις σε περιπτώσεις που το οστό των γνάθων δεν έχει τις ελάχιστες διαστάσεις που απαιτούνται για την τοποθέτηση εμφυτεύματος.

Η σύγχρονη προσέγγιση της εμφυτευματολογίας απαιτεί απλές διαδικασίες με υψηλά ποσοστά επιτυχίας και τον ελάχιστο δυνατό αριθμό επισκέψεων και χρόνο αποθεραπείας.

Το εξειδικευμένο & απολυτά καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και στα πιο σύνθετα προβλήματα.

Αποκατάσταση με Εμφυτεύματα σε 1 ημέρα

Τα σύγχρονα Οδοντικά Εμφυτεύματα βασίζονται στην διαδικασία της Οστεοενσωμάτωσης που έχει μελετηθεί εκτενώς τα τελευταία 50 χρόνια.

Τα κλασσικά πρωτόκολλα αποκατάστασής με εμφυτεύματα απαιτούσαν πολλά στάδια και συνολικά μεγάλο συνολικό χρόνο θεραπείας.

Με την ανάπτυξη νέων τύπων εμφυτευμάτων και ειδικών χειρουργικών τεχνικών είναι δυνατή, υπό προϋποθέσεις, η άμεση εμφύτευση και η άμεση αποκατάσταση και λειτουργία.

Όταν τηρούνται οι αναγκαίες προδιαγραφές σε υλικοτεχνική υποδομή & εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού, τα περισσότερα, πλέον, περιστατικά αποκαθίστανται άμεσα. Τα ποσοστά επιτυχίας των ειδικών αυτών τεχνικών είναι πλέον αντίστοιχα ή μεγαλύτερα των κλασσικών πρωτοκόλλων εμφύτευσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Scroll to Top